Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/calcioitaliano

Marketing

Nova pojačanja za Fiorentinu i Bolognu! U međuvremenu, Cristian Ledesma, playmaker Lazia odlučio : "Idem u Inter"!

Pantaleo Corvino, sportski direktor Fiorentine, danas je obavio još jednu važnu kupovinu u ovom zimskom prijelaznom roku za sastav "viola". Novo pojačanje tima iz Firenze je Mario Ariel Bolatti. 24-godišnji Bolatti, inače Argentinac koji igra na poziciji veznog igrača u Firenzu dolazi iz Porta. U međuvremenu, registirana su i dva odlaska iz Fiorentine : argentinski napadač Jose' Inacio Castillo je postao novim pojačanjem Barija, dok je mladi 20-godišnji napadač Savio N'Sereko, rodom inače iz Ugande prešao u Bolognu.
Cristian Ledesma, argentinski playmaker Lazia koji ima istu sudbinu kao i Goran Pandev ( od početka sezone ne igra u prvenstvu, i čeka ishod svoga zahjeva, odnosno odluku da se oslobodi Lazia bez odštete ) je odlučio da prijeđe u Inter. U zadnji čas je otpao transfer Julia Baptiste iz Rome u Inter, te će se vezano za propadanje ovog transfera o sudbini Nicolasa Burdissa, koji je na posudbi u Romi upravo iz Intera, a čiji je ugovor ustupanjem Baptiste upotpunosti trebao pripasti Romi, riješavati po završetku sezone.
Pietro Baccolo, 21-godišnji vezni igrač Padove od danas je novo pojačanje Parme. Baccolo je sa ekipom iz pokrajine Emilia potpisao ugovor do 2014. godine, ali će njegov karton biti u dvojnom vlasništvu između Padove i Parme.

Post je objavljen 18.01.2010. u 19:26 sati.