Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/franko007

Marketing

Big boy

Hellou!!!!

Najveća novost, koja više i nije novost, (od kraja 12 mjeseca) ali mama dugo nije pisala je ta - da više ne nosim pelene preko dana, već samo za spavanje. Jeeeeeeeee!!!!
Na početku je bilo savršeno...nikad se nisam popiškio, u gaće, ali u zadnje vrijeme se svako malo "učinim" u gaće, nakon sjedenja na tuti, pogotovo kod bake Tereze, koja ima svaki put takav događaj...
Photobucket
Od drugih novosti više i nema nešto specijalno, brbljam sve više i više, nedam se nikome zezati, i apsolutno sam najveći gazda u kući, pogotovo na kompu gledajući Peppu pig.
Gasim monitor, palim zvučnike, pojačavam zvuk...sav sam na Ninu. Od kako je Mihael bio u Vodicama sa Dinamom, starci su me vratitli u kinderbet za spavanje, jel sam mogao neometano plakati i buniti se a da ne smeta burazu, a nakon 2 dana mi je već to bilo ok, tako da normalno idem spavati da me tatica odnese i podraga po glavi. A do tada sam spavao posvuda, samo bi pokazivao rukom, ili kod mame i tate u sobu, ili u dnevni boravak na kauč sa tatom...i nitko se ne bi naspavo, a u kinadču spavam mirno i spokojno.
Nekako najviše volim biti doma, i kad vidim da se nekamo spremamo, negodujem...
ali pitam Cemo ići Gaden mol?
Ne!
A Kafand?
cerekcerekcerek

Mama je prije 3 dana operirala vene, uspomenu od mene i mojih seka, pa sada uživa mirujući....dobro joj je došlo.zubo
Mihael u drugom polugodištu sam brine o zadaći i školi, i zasad mu super idethumbup
Marija je počela dobivati ocjene u drugom polugodištu, naravno peticesmijeh
Nina je cijelo vrijeme praznika bila doma, nije išla u vrtić, da nebi morala spavati sa bebama, ali sada sa guštom ide, jel su počeli vježbati u crtančice, i pripremati se za školu a to obožava.



Post je objavljen 18.01.2010. u 12:38 sati.