Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/viviana7

Marketing

DEVETI DAN

naughtyOvo će biti kratki post jer se spremam za izlazak,uživat ću u čaganju veseliti se i usput trošiti kalorije,ugodno s korisnim.
Jutros sam obavila vaganje natašte imam mengu i sve ali vaga je pokazala 71 kg!!! Sretna sam iako bi bilo još bolje da nisam tek na početku jer prije božićnih praznika imala sam toliko pa sad kroz praznike natukla do 74. Ali nema veze,eto ipak se kreće na boolje i trudit ću se i dalje iz petnih žila dok ne dođem do cilja.
Trenutno se ni ne moram neš posebno truditi jer nekako ide sve samo od sebe sad kad je konačno zaistač krenulo.

Danas sam odradila 3 serije od 17 čučnjeva,a trudit ću se ubuduće 3 puta po 3 serije od 20 čučnjeva. Stvarno je učinkovito!!!!

Pojela sam i popila: 2 nesice s mlijekom bez šećera,1 čitavi baget sa sjemenkama (onaj tanji baget),4 šnite salame sa sirom,3 čaše mlijeka,2 jabuke,3 orbit bonbona s medom jer mi je nešt štekalo grlo.. Znam,izbor hrane mi je i dalje pušiona,al za sad je tako jer uopće ne razmišljam o hrani jedem da preduhitrim glad al u ovome što pojedem uživam i fino mi je. Jedino što sam danas kupila je 15 kg jabuka,nek se naše,i friško pakiranje nesice. T o je to.

Jako se dobro osjećam i odo sad u provod i na čaganje!!!!
naughty

Post je objavljen 16.01.2010. u 21:26 sati.