Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nktresnjevka2000

Marketing

POČELA 'MARA' U 'TEŽU'

Krenula je godina, odmorili smo se i istu započeli turnirom TEŽ 2010.
(iliti MARA 2010). Ne znam točno. Prije svega velika "pohvala" organizatoru i poruka: "Dajte ugasite to grijanje u dvorani jer od vrućine se nije moglo disat". Poslije kada razmislim, možda grijanje nije uključeno u kotizaciju.
Ajmo sad na utakmice bez kritiziranja i što bi bilo kad bi bilo. Kako sam pisao naši limači prvi puta nastupaju sa dvije ekipe. Jedna (druga) ekipa igrala je protiv Ponikva 01, a ona druga (prva) protiv Trnja.
Prva utakmica u kojoj je nastupila naša udarna momčad odigrala je pobjednički pritiv Ponikvi 01 te se slavilo pobjedom 3:1. Golove su postigli Mihal, Ivan i Hrvoje, uz velike čestitke i pohvale svim igračima jer ne smijemo zaboraviti da je navedenim strijelcima netko priredio te šanse za gol.
Je li utakmica bila dinamična ili ne, ostavljam Vama komentatorima
ispod, jer moja malenkost nije bila u gledalištu, ali mislim, pošto je ovo bila prva utakmica poslije odmora da smo sasvim dobro istu odigrali.
Nakon te utakmice nastupila je naša "ekipa iz sjene" koje je nastupila protiv Trnja. Iako rezultatski poraženi , dojam je da je ta ekipa dobro parirala protivniku te sam uvjeren da će se po odmicanju turnira ta ekipa dizati. Krajnji rezultat je bio 3:0 za Trnje ali, iako rezultat to ne pokzauje, da su nas nadigrali - nisu. Na kraju, čestitke Trnju na zasluženoj pobjedi.
Trening je u ponedjeljak 18. siječnja u 18.15 sati u klubu.
HIMALAJA TRES,
Pozdrav,
Bobo

Post je objavljen 16.01.2010. u 12:01 sati.