Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/severinomajkus

Marketing

Hrvatska Postizbnorna Papagajstina



Nevjerovatna postizborna papagajska prepucavanja koja su vec davno popucala po svim drustvenim savovima, ove do temelja opljackane jadne Hrvatske, bez da se zadire u bit konacnog prodora burzujske politicke „demokracije“, nacionalne, vjerske iideoloske tolerancije, a da se uopce ne zadire u srz drustvenog problema kojeg tek donosi sobom pobjednicka burzoazija nad feudalnim ostavstinama apsolutistickih strahovlada od 1919. sve do danas, a da se pri tome posve zaobilazi sam vrhunac ekonomske tiranije sto proizlazi iz nasljedja i novo stvorenim uvjetima potpuno rasprodane drustvene imovine. Ni rijeci o tim novim odnosima koji tek stupaju na snagu Internacionalnog monetarnog fonda koji je zaposjeo i zadnje balkansko dvoriste.
Ni rijeci o kriminalnoj gangi, koja i dalje ostaje nedirnuta, i njenoj paklenoj uzrocnosti.
Kakve to nade da se sada vade iz sesira novih magicara: Josipovica umjesto Mesica,Kosorice umjesto Sanadera, bez da se ulazi u drustvene temelje koj pocivaju na magicnim iluzijama, gradnje „srece“ na sracunatim obnama, lazima perfidnih interesnih grupacija, sto potsticu neznanje, pokornost, isprazni i prsati idiotizam, koji se uspinju na sam drustveni vrh upravo sa svog ljudskog dna, kamufliranog svakojakim sarama nacijaonalnog, vjerskog, ideoloskog i etickog ponizavajuceg porijekla.
Tko se jos pita, tko dira jednog vrhovnog manipulatora svim zakonskim zavrzlanama kojima se brizno brane najveci gansteri i ratni zlocinci?
Tko pokrece pitanje zasto Seks ne potpisuje medjudrzavni ugovor Hrvatske sa Bosnom o razmjeni ratnih i kriminalnih zlocinaca?
Tko jos zadire u to goruce imperativno pitanje nuznosti momentalne zapljene sve opljackane drustvene imavine, barem u zadnja dva desetljeca, u toj jadnoj zemlji, valjda jedinoj na kugli zemaljskoj u kojpj se sa uspjehom vraca feudalni aposolutizam , ponistava radnicka klasa i na njeno mjesto uvodi staleski sistem dve stotine posjednika cjelokupne drustvene imovine, pretvarajuci gradjastvo u razvlasten Puk, u cutljivog poslusnika i prisiljnog hranioca cinicnog vatikanskog hipokrite, koji zdere poput bacve bez dna miljarde iz drustvenog proracuna . Tko jos zove na odgovornost za tu velebnu pljacku njenog potpisnika Juru Radica, razne Zuzulje, Jurice i ostale bezdusne trabante.


Post je objavljen 16.01.2010. u 11:03 sati.