Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rusalka

Marketing

Magician's Apprentice (5)

Photobucket

Yaroslav Gerzhedovich , jedan od onih slikara čije slike pripovijedaju priče ...


Čarobnjakov šegrt (5)

(prethodni nastavak)


Ne postoji osoba koja nije sposobna uraditi više od onoga što misli da može. (autor nepoznat)




Pruži ruku! reče Čarobnjak.

Rachelle pruži ruku, okrevši prema Čarobnjaku otvoreni dlan.
Čarobnjak se glasno nasmija: Zar očekuješ da ti sve svoje tajne na dlan položim?
Kad je Rachelle pocrvenjela on se nasmija ponovo, još glasnije.
Prisloni svoj dlan uz moj.

Pomalo oklijevajući, Rachelle prisloni svoj dlan uz Čarobnjakov. Njezina je ruka bila sićušna u usporedbi s Čarobnjakovom. Prsti su joj bili hladni a dlan topao, no ipak je i toplim dlanom osjetila vrelinu Čarobnjakove ruke. Čarobnjakovi prsti polako, senzualno kliznuše duž Rechellinih prstiju, niz njezin dlan, pa se zaustaviše na zapešću. Rachelle pokuša usporiti otkucaje srca, nije željela da Čarobnjak prema brzini njezina bila otkrije razinu uzbuđenja koje ju je obuzelo. Pokušala je, iako je znala da ne može svojim bilom upravljati. Znala je da Čarobnjak osjeća njezin strah, iščekivanje, uzbuđenje, no bila mu je zahvalna što to nije pominjao.

Čarobnjaku su prsti - alat ... reče Čarobnjak.
Samo u dječjim pričama Čarobnjaku treba čarobni štapić.

Njegovi prsti opet se popeše po Rachellinu dlanu. Sada je jagodice svojih prstiju prislonio uz jagodice Rachellinih prstiju. Rachelle tek sada primijeti kako Čarobnjakovi prsti nisu dugi i vretenasti. Kada ne bi znala da ta ruka pripada Čarobnjaku, i to najvećem čarobnjaku među čarobnjacima, pomislila bi da je to ruka drvosječe ili kovača. Ipak, ti su prsti bili gipki i vješti poput prstiju pijaniste ili kirurga.

Sada ponovi ovo što sam ja upravo uradio ... reče Čarobnjak.

Rachellini prsti, bojažljivo i oklijevajući, kliznuše niz Čarobnjakov dlan i zadržaše se na njegovu zapešću. Rachele osjeti snažno i ujednačeno Čarobnjakovo bilo.
Njezini prsti nježno pritisnuše mjesto na zapešću gdje je bilo kucalo, a pogled joj se pope do Čarobnjakova pogleda. I, dok su mu Rachellini prsti osluškivali bilo, a plavi joj pogled sve dublje pronicao u njegov tamni pogled, Rachelle osjeti kako se Čarobnjakovo bilo ubrzava. On izmače ruku i skloni pogled.

Dosta za danas ... reče.
Otiđi i sjedni na obalu. Usredotoči pogled na horizont i ostani tako dok te ja ne pozovem ...

...

(nastavak slijedi)

Photobucket
oblutci iz uvale sna, photo by rU











Post je objavljen 16.01.2010. u 00:01 sati.