Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kmidsliburnija

Marketing

5. Liburnijski malonogometni maškarani turnir i akcija "Mladi za mlade" ove godine posvećene familiji Marčeta

Na posljednjoj sjednici Predsjedništva KM IDS-a Liburnije odlučeno je da tradicionalni turnir i akcija "Mladi za mlade" bude posvećena obitelji Marčeta iz Lignja. Akcija nosi radni naziv «Uredimo prikladan dom obitelji Marčeta».
Turnir će se održati u dvorani Gorovo u Opatiji, 30.01.2010 s početkom u 8.30 h (dječji turnir) i 14.30 h (seniorski turnir). Akcija traje tijekom cijelog pusta.

Gospodin Zoran Marčeta samohrani je otac troje malodobne djece (12, 11, i 7 g.) koji se također brine i o kćeri pokojne supruge (15 g.).
Obitelj preživljava od Zoranove plaće (zaposlio se nedavno) koji radi kao varilac u brodogradilištu 3. Maj. Njihov najveći problem je što žive u skučenoj trošnoj kućici od tridesetak kvadrata punoj vlage koja je potpuno neprikladna za normalan život. Na sreću Zoranov očuh mu je voljan ustupiti prostor u potkrovlju svoje kuće ali ono je neopremljeno. Potkrovlje je veličine 45 m2, golih zidova s prozorima bez priključka za struju. Priključak za vodu postoji. Potkrovlje je legalizirano te ne postoji potreba za ishodovanjem raznih dozvola.
Cilj akcije je spomenuti prostor dovesti u primjereno stanje za život odnosno oličiti zidove, pregraditi prostorije, izolirati pod i postaviti laminat , urediti mali wc i kuhinju i nabaviti krevet i ormare.
Umjesto financijskih sredstava potencijalni donatori mogu pomoći na način da osiguraju građevinski materijal (pregradne cigle, boju, laminat, parkete, pločice i sl.) i namještaj ili pomognu prilikom izvođenju radova.
Financijska sredstva koristiti će se isključivo za nabavku potrebnog materijala ili plaćanja usluge uređivanja stana.
Vas molimo ukoliko želite olakšati život familiji Marčeta da potpomognete organizaciju turnira i provođenje humanitarne akcije na način da u skladu s Vašim mogućnostima uplatite određeni iznos na ž.r. MNK Kvarner 2484008-1104581541 odnosno donacijom navedenog materijala.

Svi donatori, ukoliko žele, biti će objavljeni na plakatu turnira te imaju pravo na isticanje propagandnih materijala u dvorani. Generalni sponzori biti će spomenuti u medijima.

Unaprijed zahvaljujemo svim donatorima za pomoć pri organizaciji turnira, promoviranju liburnijskog maškaranog identiteta te u ime familije Marčeta kojima je turnir posvećen.

Klub mladih IDS-a Liburnije i MNK Kvarner Matulji


Post je objavljen 15.01.2010. u 11:11 sati.