Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/junac

Marketing

Šiške i Avon - jer ja to zaslužujem... i nova Frizerka!

Danas idem kod frizerke. Rekla je da bi mi ona šiške pustila. Ne znam kaj je točno pod tim mislila, ali prepustit ću joj se u ruke, fora je cura, valjda se kuži, samo se nadam da neće ispast „gejalno“ (to je inače jedna od onih kojima smo uletili sa spikom da „ge(ni)jalno“ plešemo, ak se sjećate, valjda nije mislila da takva mora i bit frizura!?).

Problem je kaj mi je frizura danas očajna. Nemrem kod kul frizerke s glupom frizurom. To je ko kad ljudi pospremaju prije neg im treba doći čistačica (da nije baš „takav“ nered).

Otkad mi se sestra posvađala s Avonom, moja frizura pati. Ne mogu pronaći dobar gel. Njihov gel-vosak je bio baš ono što mi treba. I ono što moja kosa zaslužuje. Ostalo mi je nešto što je išlo s tim u paru, ono kaj se prska po kosi, ne znam kak se to zove... Naručio sam onda neki gel od Oriflamea... katastrofa. Ni ostali mi se nisu svidjeli...

Jel možda netko od vas naručuje od Avona? Ja bih taj vosak-gel, u prljavo bijeloj je tubi, s nekakvim crtama i crvenim čepom. Budite zlatni! Platim naravno... naručite odmah dvije tube!

Uglavnom, frizura mi je danas katastrofalna. Nisam je trebao oprati. Samo je lepršava, mekana, ali zaležana jer sam kapu ujutro nosio... Trebao sam doći sa zmazanom i tamo je oprati, one fino peru kosu, malo i vlasište sigurno izmasiraju... možda mi ne bi ni naplatila...

19:30h
P.S. ošišala me jebeno! ko neka kokotica (onak kosa usmjerena prema naprijed, ali šiške dignute gore, ko u neki trokut)... oduševljen sam! Glava mi nikad nije imala tak dobar oblik.
Imam novu Frizerku!


Post je objavljen 14.01.2010. u 13:43 sati.