Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vecer

Marketing

Avatar

Avatar


Već duže vrijeme nisam bio u kinu, pa sam s klincima za vikend otišao u CineStar. Privukao nas je film o plavim bićima. Premda smo jedva dobili mjesta u drugom redu i još su nam pri ulasku na nos nabili naočale za 3D, film je odličan. Prepun je kompjutorske animacije, koja je dobro napravljena. Nije sama sebi svrhom, što je inače čest slučaj, već je podređena filmu i ugodna je oku. A opet efektna.
Prvi puta sam gledao film u 3D tehnici, pa je i to za mene bila novost. Naočale ispočetka smetaju. Bilo bi bolje bez njih, međutim nužno su zlo. Bilo je scena gdje sam imao osjećaj da mi pojedini predmeti lebde neposredno ispred nosa. Cool.
Film traje nakih dva i pol sata, pa ako se još dodaju neizbježne reklame na početku i pauza od 15 minuta, u kinu smo proveli više od tri sata. Brzo su protekli, što je potvrda da je film dobar.
U filmu ima ideja i scena koje neodoljivo podsjećaju na već viđeno u Matrixu, Star Warsu i sl., međutim niti u jednom trenutku ih nisam doživio kao plagijate. Sve je usklađeno i sa svrhom.
Preporučujem.


Post je objavljen 13.01.2010. u 22:40 sati.