Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/viviana7

Marketing

ŠESTI DAN

Nemam smislenog objašnjenja za ovaj klik što se dogodio posljednjih dana a danas možda i kuluminirao,govorim naravno o high raspoloženju! Toliko me toga pokrenulo,ja sam se konačno pokrenula tak da mi je i čudno,zapravo čudan osjećaj nakon one blagdanske usporenosti kad mi je hrana bila na pameti svakih pola sata. A ovih dana od kad sam počela pisati blog,baš je kontra. Napravim popis ovdje i to je jedino kad intenzivno promislim o tome što sam kroz dan stavila u usta,al inače ne. Uopće više nisam okupirana hranom štoviše mogu reći da preventivno jedem,stavim si nekaj u usta da ne bi došlo do one faze kad pregladniš pa potrpaš u sebe sve do čeg dođeš. Možda sam bila emo jedač,ono,bilo mi dosadno il žalosno il bezvezno pa mislila da sam gladna i da mi je trbuh gladan i prazan a ustvari je to bila glava. Nezadovoljna il žalosna. A možda serem što ja znam,al bitno mi je da imam taj osjećaj kontrole to mi je jako bitno i to je savršen osjećaj.

Kad sam krenula otvarat blog zamislila sam si to ko neki internet dnevnik,iskren open,jer što bih imala od laganja samoj sebi?
Nisam ni slutila da ću naići na ovako sjajne cure koje su me već svačime savjetovale,pa eto mali rezime što sam već sad dosta uspješno promijenila il radim na tome i sve mi bolje ide.

Najprije,ne važem se više non stop,eto čeličim karakter i odlučila sam da će kontrolno vaganje biti svake subote ujutro i te ću rezultate upisivati u box sa strane. Jer da se važem svaki dan to zna toliko oscilirat a možda ni nije pravi pokazatelj onoga kak je pa bi me samo zbediralo a to si nikako ne želim.

Pijem više vode i pit ću vodu na ovaj usporeni način da želudac ima što raditi. Kavu više uopće ne pijem poslijepodne i baš se ok osjećam,probava i onak radi bez nje. Pijem kavu samo prijepodne na poslu i faxu i eto uspjela i to smanjit nije neki bauk a ispijala sam hektolitre prije. Mada kavu volim al bilo mi je nekad navečer gadno u želucu zbog nje.

Plešem i drmam tijelo kad god je prilika jer ustvari meni non stop svira mjuzi di god da sam,a l ne mogu baš u uredu drmat je l haha,ali mogu raditi čučnjeve,itekako. Danas sam odradila prvu seriju toga,uff,naporno nema što,al neki ugodan napor. To je ko da sexaš sjedeći na nekome (njemukiss),pak nije ni to loša ideja da upotpunim vježbački meni.

Otišla sam na onaj coolarinka sajt,ima svega brdo informacija a posebno su super slike before-after,to te ja pitam,to je motivacija. Fotka žene s 80 kg koja je došla na 50 kg i sl. Makar moram reć da mi paše ovakvo intimno druženje,tj na blogu pametni savjeti koje mi daju cure i ja si sve progruntam i malo pomalo upijem i prisvojim sve što bi mi moglo koristiti.


Više ne pijem kavu na tašte niti ne čekam 15 h da nešt stavim u usta. Pojedem si nešt nakon ustajanja ili oko 10 h. To je najpametniji savjet i mene čuva od izgladnjivanja tj prežderavanja,a i ne pada mi kava na prazan želudac.

Što se izbora hrane tiče tu sam totalna katastrofa,izbjegavam kuhano ono pravi ručak i sve što ga prati da ne izazovem vraga,stare navike i sl. Pijem i dalje mlijeko iako mi od njega probava radi 100 na sat,al nema veze,bar nemam osjećaj nadutosti. Iako mislim da mi mlijeko generalno smeta,ne podnosim ga baš najbolje. No za sad bude još tak improviziranja dok kile ne odu. Barem nešto njih. Znam da moram pojačat unos voća,povrća,jogurta..budem budem,uskoro. Al fora je što zadnja 2 dana i nisam nešt gladna,mogla bi čitav dan bit na nekoliko voćki il tekućini-nekoj juhici,vodi,čaju..

Danas sam pojela/ popila kroz dan 4 šnite ražena kruha,3 čaše mlijeka,2 jabuke,pola pileće hrenovke,2 deblje šnite pileće kobasice poli sa sirom,2 šalice instant kave s mlijekom bez šećera,1 manji prepečenac,1 veći komad polumasnog tvrdog sira. To je to. I puno vode.
Idem dalje u dobrom raspoloženju,dan po dan.


Post je objavljen 13.01.2010. u 21:35 sati.