Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/infiltration

Marketing

Stara kuca na Pantovčaku

Pozdrav!

Evo nakon duljeg izbivanja konacno smo nasli vremena posvetiti se nasem hobiju... Mjesto radnje je Pantovčak, tamo je jedna kuca koja sa ulice ne izgleda napusteno. Ja sam cijeli zivot prolazio pored te kuce i nikada nisam primjetio da je napustena, tako da nam je bilo cudno sto smo toliko slijepi bili.

Kuca je jako stara, u kuhinji nasli smo nekakve kutije cajeva i slicnih stvari, i par zapakiranih a godina proizvodnje bila je 1989., tako da je vjerovatno od tada negdje napustena, dakle 20-ak godina vec...

Pri ulasku primjecuje se kako su stropovi visoki i stvatno bogato izgleda kuca. Ima dosta pokucanstva uokolo, što je iznenadenje s obzirom da je lokacija blizu osnovne skole, a djeca uvijek obilaze te napustene kuce i sve porazbijaju. Cudno je bilo u kuhinji sto su na mjestu vrata bili nekakvi stiroporni blokovi oblijepljeni. I pored toga jos jedna vrata koja su bila zaciglana...


U kupaonici pronasli smo hrpu lijekova, alkohola i slicnih medicinskih sredstava. Nakon toga krenuli smo u podrum drvenim stubistem, koje je bilo polomljeno, tako da sumnjamo da je dolje itko bio. Podrum je OGROMAN! Ima hrpa stvari, od starih usisavaca, ormara, boca, staklenih predmeta, odjece... I ima jedna zanimljiva soba, kada smo usli u nju skuzili smo da je visoka od podruma do krova, dakle, urusili su se katovi pretpostavljamo, ali nema bas materijala po podu tako da nismo sigurni. I vidli smo ona vrata koja smo u kuhinji skuzili, dakle vode u tu rupu, dobro da su zapecacena ;)


Nakon podruma krenuli smo na tavan, koji je isto tako ogroman... Tamo ima raznih predmeta, lustera, igracaka...

Nasli smo neke pukotine kroz koje se vidi ogromna rupa ona! isto tako ima nekakvu cudnu sobu, izgleda ko mala kucica unutar tavana!

Nakon sto smo poslikali smo izasli sretni, nije nam vazno tko ovo cita, ali znamo da oni koje vole ovakva mjesta ce uzivat u ovome kao i mi! Puno pozdrava od Croatia Infiltration Groupa od Asuriell-a i Yoraki-a svima koji citaju ovo i svim urban explorerima :)

Detaljnije pogledajte u videu :)





Post je objavljen 13.01.2010. u 00:36 sati.