Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/viviana7

Marketing

PETI DAN

waveNisam uopće namjeravala objašnjavati što i kako,ovo je internet i svak piše o čemu hoće. Svako priča što želi skoro ko i u životu. Svatko živi kako hoće,može i smatra da je najbolje za njega. Ehhh. Ako pišem o mršavljenju,ne znači da sam frustrirana. Ili ružna ili ograničena ili poremećena. Razjebana na čitav svijet ili sebe.
Pišem jer mi je ovo poticaj da konačno krenem s mršavljenjem,nekek imam osjećaj obaveze napisati ovdje rezultate i to dobro djeluje na mene. Nadam se da ću pokrenuti svoje tijelo ustvari svoju glavu.
Fala svima koji to kuže jer nisam se niti nadala komentarima i da će me netko naveliko čitati,ali mi je drago da imam istomišljenice i drago mi je čuti pametan savjet i preporuku. Od cura koje su i same iskušale na vlastitoj koži ono o čemu pišem. Ili imale neposredno u svojoj okolini nekoga s ovim problemom. Zavaravala se ja ili ne,kao neki što se zavaravaju-DEBLJINA JE PROBLEM. Tak da ja sebe NE ZAVARAVAM. To ne znači da se mrzim il da mrzim druge. Što ima loše u tome da želim izgledati bolje? Da ja volim obline ali obline nisi salo i salo nisu obline. A ja na bokovima i guzi imam salo. Haaallloooo?? Predebela sam.
I imam glavobolje od toga. Ne psihičke prirode već fizičke.
Uspušem se brzo,fali mi energije,ne mogu obući što želim. Puno je toga mogu nabrajati do sutra.To što imam puno prijatelja,dragog i što me oni vole ovakvu ok super i pozitivno. Ali sorry ipak sam predebela. Ne vrijeđa me ak mi to netko veli.
Sorry ne težim nečem nenormalnom,želim normalnutežinu za svoju visinu. Nije mi lijepo vidjet salo koje visi iz traperica,debele ruke i noge i što sad.To je moja stvar. Nikome ne bih nešt u vezi debljine rekla na uvredljiv način,pogotovo ja koja ionak imam sama problema s kilama. Što činjenice imaju vrijeđati?
Nisam ni anoreksičarka ni bulimičarka niti bih vrijeđala takve ljude,i ja ne težim imat 40 kg na svojih 158 cm. Neg normalnu težinu od 58 kg! Haaalllooo???!!!!

Sad sam lijepo objasnila što i kako za one koje zanima ili se čude iako mi je u biti svejedno što će netko reći da l će vrijeđat. SLUŠAM I DIVIM SE ONIM CURAMA KOJE SU MI POTICAJ,A IMA STVARNO SUPER CURA SA SUPER BLOGOVIMA I SAVJETIMA!!mahMislim,ak je čudno željeti biti zdrav i imati zdravu težinu i vitko čvrsto skladno tijelo e onda sam ja PRAVA ČUDAKINJA!!!!

A i da izgledam najsavršenije na svijetu opet bi se našao netko kome se moj izgled ne bi svidio i imao bi komentar i što ima veze?? Bitno da sam ja zadovoljna sobom.


Zdebljala sam se jer sam jela bez reda i količinski puno,a bez imalo kretanja. Samo sjedjenje.
Sad sam happy što sam maknula onaj osjećaj koji sam imala za blagdane,da sam stalno gladna,da stalno moram nešt grickati i stalno se motati oko frižidera.
Ko je skužil skužil je tko nije ja mu ne mogu pomoći a i neda mi se objašnjavat više od ovog jer i ovo je previše.

Navečer napravim update što sam jela danas.
Amen.



Update 22: 22

danas sam jela jako malo..tek 4 kriške ražena kruha,komad polumasnog sira,cikla salatu,1 jabuku..popila 3 čaše mlijeka i 2 šalice kave. Puno sam jurila okolo,bila na nogama i puno hodala,inače samo sjedim ne krećem se. Čak sam i otplesala pola sata na neku žestoku mjuzu ..drmala guzom ehh. Pila puno vode, a inače se ni ne sjetim dok totalno ne ožednim što je naravno big greška. Nisam osjetila želju za kavom poslijepodne,znači i to je samo jedna od loših navika i umišljenih potreba. Jela sam rano ujutro i to je isto korak naprijed jer obično samo popijem kavu natašte i bude mi loše u želucu i ogladnim ko vuk do podneva i onda naravno previše pojedem. Eto,ide ok,imam dosta energije i jako sam dobre volje,motivirana za dalje.
smijeh

Post je objavljen 12.01.2010. u 15:21 sati.