Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/victoria4everinmyhart

Marketing

Something about my carather...


Crvenokosa, mačka kao vampir, Victoria je izvorno član James 'Covena. Ona igra ulogu u prvoj knjizi pomočnicu Jamesa, svog ljubavnika i vođe kovena, u lov na Bellu Swan. Nakon što je ubio Jamesa, ona odlučuje da ga osveti tako da ubije Edwarda Cullena koji je ubio Jamesa. Međutim, Bella je dovoljno zaštićena od svoje srdžbe prema plemenu Quileute. Mjeseci kasnije u Pomrčini, Victoria stvara vojsku krvoločnih novorođenih vampira u Seattleu kako bi udružili snage protiv vukodlaka i obitelj Cullen. Tijekom ove bitke, i ona i njezin novi borbeni partner, Riley, su uništeni, ubili su ih Edward i Seth Clearwater-mladi vuk. Njezin nadnaravni talent je samoodržanje.



NeŠtO o MeNi U StVaRnOm ŽiVoTu....

Rachelle Lefevre Marie je kanadska glumica rođena 1.veljače 1979.godine.
Lefevre je rođena i odrastala u Montrealu, Quebec, Canada. Njen otac je profesor engleskog jezika, a njena majka, psiholog.dead Ona ima tri sestre i govori i engleski i francuski; (bravo za nju)bang Obitelj njezina oca podrijetlom iz Francuske, Rachelle je pohađala Centennial akademiju, privatne visoke škole, a kasnije je studirala studij kreativnih umjetnosti u Dawson College-gu. Studirala je glumu dvije godine u Walnut Hill School u Natick, Massachusetts, i počela stupanj u obrazovanju i književnosti na Sveučilištu McGill.
Lefevre se pojavila u filmu "Ispovijedi opasnog uma", u režiji George Clooney-a, 2002. Ona se pojavila u televizijskim filmovima "Branje gore i "Ispadanje Isključeno" sa Scott Wolf,"Vidi Jane Date", a imala je i ulogu u romantičnoj komediji "Hatley Visoko" u 2003. U 2004, snimila je TV film "The Legend of Butch" i "Sundance". Lefevre se kasnije preselila u West Hollywood, Najveću slavu naravno donjeli su joj filmovi.... SUMRAK I MLADI MJESEC.dead







Eto da ja nebudem tako formalna eto kako se u mojom svjetlu meni čini moja uloga,a i sam film Twilight .belj
Uloga Victorie započinje kada se obitelj Cullen opušta igrajući kao "svi normalni ljudi" sretanrofl baseball.Tada eto dolaze vampiri samo što su oni nomadi.Bella za sad poznaje samo obitelj Cullen to jest njenog voljenog kissEdwarda.Oni kao što već svi znaju piju samo životinjsku krv,ali ovi naši novi frendovi roflkiss tj. Jamesov koven ljusku krv. Tajnastveni Laurent sa meni prekrasnim pletenicama thumbup (hehe sta češ), OPASNI TRAGAČ moj ljubljeni James i na kraju moja malenkost.cerek.




I tako je JAmes nanjušio da tako kažem predivni cvijetni misris Belle wink i od tada je počelo.Moja najdraža Alice naravno je skužila tj. pomoću svoje moći da vidi budućnost je vidjela da će je James početi tražiti Bellu jer nije mogao obuzdati svoju glad tj. žeđ za Bellinom krvlju. I tako su odlučili da Bella pod hitno mora otići iz Forksa. Najteže joj je pao rastanak s Edwardom što razumijem jer je meni isto tako bilo kad sam saznala za Jamesanocry No tako su Alice,Jasper i Bella krenuli u Phoenix. Dok su bili u hotelu Bella je žudila barem za jednom riječi od njenog Edwia roflrofl . E a sad najbolji dio... James je malo se služeći prljavom igrom uzeo je kazetu iz Bellinog doma u Phoenixu na kojoj njezina majka govori. E i onda je nazvao na Alicen mob. (mora da je bio neki supppp dead) i pustio kazetu. Naravno Bella se javila no onda se njoj javio moj Jamesić. MA DA NE ZNAM KOJEG JE VRAGA RADIO S NJOM NA TELEFONU!!!!headbangburninmadroflroflOk da mi nastavimo i reko joj je da pobjegne ostalima dok su na airportu.To je naravno učinila jer se bojala da joj je majka u opasnosti.uz tešku muku im je pobjegla i otišla prvo do svoje kuće pa do baletnog studia kada je skužila da ju je James da tak kažem preveslo.finozubo Slomio joj je mogu i ubrizgao orov u vene,no kasnije je sve ispalo super. OFC da ju je Ewdi spasio.sretansretansretansretan



ETO FOKS to bi bilo sve.Oprostite za možda neke pismene pogreške i tak... Uživajte u ovom mom 1. pravom postu i mojom slikicama,mjuzi.
KOmmajte punooo
Eto pzz svima voli vas najviše Vaša Victoria cerekcerekbeljroflmahmah














Post je objavljen 12.01.2010. u 15:00 sati.