Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbb-jarun

Marketing

okončan posao s Lyonom

Image and video hosting by TinyPic

Vidu želimo dovesti, za razumnu cijenu doveli bismo ga iz Osijeka, rekao je Zoran Mamić.

Dejan Lovren neće danas biti u 11 sati na početku Dinamovih priprema. Platio je suigračima oproštajno piće i u utorak bi, najkasnije u srijedu, trebao potpisati ugovor s Lyonom, nakon što prođe liječničke preglede.

L'equipe: 9,5 milijuna

– Ne smijem više ništa govoriti dok ne bude gotovo – rekao je Lovren koji je jučer bio u Dinamu, svojim je golfom odjurio, valjda pakirati stvari za Francusku.

– Stalno smo u kontaktu, ostali su samo neki detalji koji se tiču izravno Lovrena. Ljudi u Lyonu danas imaju gužvu pa će Vrbanović i Dejan možda tek sutra na put – potvrdio je Zoran Mamić.

To pak znači da je dogovoren iznos odštete.

– Ne mogu o tome govoriti jer ugovor nije potpisan, a stvar je Lyona hoće li to objaviti.

I dalje se barata s iznosima od 7 do 9,5 milijuna eura.

Lovren neće s plavima na pripreme, ali hoće Mandžukić koji nije prodan.

– Nemamo ponuda za njega. Za ostale igrače, za koje smo rekli da su na prodaju (Etto, Tomić, Vrdoljak, nap. a.) klubovi se samo telefonski raspituju – kaže mlađi Mamić koji ne skriva da Dinamo, pogotovo sad kad je Lovren prodan, želi kupiti Osječanina Domagoja Vidu.

– Davno smo se očitovali o njemu, bude li sve u okviru realnih financijskih uvjeta, išli bismo u realizaciju. Ali, nije nam sila jer imamo dovoljan izbor igrača. Budu li zahtjevi Osijeka realni (oko milijun eura, nap. a.) jasno je da bismo ga voljeli vidjeti u Dinamu. Jesam optimist, vjerujem da bi i Vida rado došao u svjetlu svega što se događa u Dinamu. Preko Dinama se lakše dolazi do reprezentacije, do velikih transfera – objasnio je Dinamov sportski direktor i iznenadio:

– Cufre ostaje u Dinamu i ide na pripreme, ali uz drastično smanjenje plaće, gotovo na polovicu.

Pap ostaje višak

Ako je dosad imao 650.000 eura, sad će imati između 350 i 400 tisuća eura. Papadopoulos će do daljnjega trenirati s posebnim trenerom u Maksimiru, ali neće na pripreme s plavima. S kojima će na put juniori Mlinar, Šitum i Mihaljević.

Basel je pozvao plave da 29. siječnja igraju prijateljsku utakmicu i u Maksimiru razmatraju tu ponudu.


Post je objavljen 11.01.2010. u 18:59 sati.