Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lolina

Marketing

O kandidatima


Ova rečenica je dovoljno dobro opisala moje dvojbe , a i dvojbe prosječno upućenog birača :"je li za Hrvatsku opasniji loš zidar koji krade cement (Bandić) ili loš arhitekt koji ne zna izračunati statiku zgrade ili mu do toga zapravo nije ni stalo (Josipović)." - preuzeta je sa jednog desničarskog portala jer i uz najbolju volju na našim medijima ne možemo pronaći ništa slično . Vjerujem da je svatko tko ima dvojbe u vezi njih dvojice zgrožen (pre)očitim medijskim navijanjem i prljavštinama .

Bandić je Bandić .
A Josipović ?- koji god , ali nekako imam feeling da pobjednik neće dobiti 100 dana poštede od virtualnih trač partija po pravnoglazbenom rječniku nazvanih "para-obavještajno podzemlje kojemu bi rado stao nogom na vrat" -mislim ono daj se sredi. Nakon što postaneš predsjednik boljeti će te dupe o čemu razglabaju dokone kućanice ispijajući kapučino sa laptopom u krilu ili muškadija u očekivanju kladioničarskih rezultata .
Ok , ja iščekujem Crobexove al' kad si/ ste mi već s bloga drpili onu foru o "svemirskom štitu od kojeg se sve odbija" " ...kako da to objasnim ?... Mirando ima četiri posla ,a ja samo jedan . Znaš ono "imaš kuću vrati stan" .Pod Mirandovom jurisdikcijom možeš postati predsjednik ili riknuti u iščekivanju matičnih stanica sa ili bez predbroja 060 /HZZO. To me nervira , nervira me više od neispunjavanja nekih očito totalno u nas apstraktnih pojmova poput Demokracija , Društvo blagostanja , Društvo znanja , Društvo jednaki šansi ili Mogućnosti i ostale nepadamivišenapamet buranija .

Eto , mene nervira Mirando .

Mislim da sam bila korektna al' jedva čekam nedjelju , odnosno ponedjeljak .

Znam da kasna noć , al' idem pojesti domaću kobasicu sa hrenom . Mislim da mi se apetit povećao tijekom praznika .
to je to. nut

Post je objavljen 08.01.2010. u 23:03 sati.