Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sempercontra

Marketing

Mesić kao Djed Mraz!



Slušam na Radio Sljemenu i ne mogu vjerovati. Je li to naš odlazeći Predsjednik posenilio, poblesavio ili pak tjera inat Borisu Tadiću. Otvaram Internet i Ideks. Vijest je točna.Ni jedno od toga nije dobro. No činjenica ostaje. Predsjednik smanjuje kaznu ubojici Siniši Rimcu. I to opet potvrđuje moju teoriju: nema moralnih političara, ma kako se oni u početku svoje karijere kamuflirali u demokratu, predsjednika građanina, antifašistu itd, itd. Na kraju svaka guzica dođe na šekret.

I sama kazna od osam godina tom monstrumu je za moje pojmove sramotna, ubojica bez pardona zaslužuje jedinu moguću kaznu – smrtnu. Ostavio bih mu jedino mogućnost da bira: strijeljanje, vješanje, giljotina, injekcija, struja, plin.

Ali što možemo, u ovom svijetu licemjerja, osobnih interesa, političke trgovine moguće je sve. Pa čak i to da odlazeći predsjednik, ničim izazvan, dijeli šakom i kapom pomilovanja ubojicama, koljačima i ratnim zločincima i da pri tome još tvrdi da je antifašist. A Rimac je osvjedočeni fašist, to je jasno kao dan.

Hvala Vam gospodine Predsjedniče, ipak će Vas netko pamtiti i po dobrom!


Post je objavljen 08.01.2010. u 13:51 sati.