Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/calcioitaliano

Marketing

Kaos u Atalanti : Antonio Conte podnio ostavku na mjestu trenera!

Nakon jučerašnjeg poraza na svome terenu od Napolija ( 0 : 2 ), te nakon velikih protesta Ultrasa, jutros oko 11 sati Antonio Conte je podnio ostavku na mjestu trenera Atalante, što je rukovodstvo ekipe iz Bergama prihvatilo! Današnji trening ekipe, kao i narednu utakmicu Atalante u prvenstvu u nedjelju protiv Palerma vodit će Walter Bonacina, trener juniora Atalante, a u prošlosti igrač Rome i upravo Atalante. Najozbiljniji kandidat za preuzimanje klupe "bergamascha" najvjerojatnije od ponedjeljka je Nedo Sonetti, a kao alternative važe Luigi Cagni, te Giancarlo Camolese.

Igrač Intera Patrick Vieira je danas konačno i sam potvrdio vijest da će ovih dana prijeći u Manchester City : "Želim nastupiti na SP u Južnoj Africi sa svojom reprezentacijom, a da bih to ostvario moram igrati u kontinuitetu. Zbog toga odlazim u Manchester City".

Stefano Guberti, krilni vezni igrač Rome danas bi trebao postati novim pojačanjem Sampdorie. Guberti bi u Genovu došao kao posuđeni igrač do kraja ove sezone.

Post je objavljen 07.01.2010. u 13:34 sati.