Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minusiplus

Marketing

Mišo&Prijatelji


Započeo bih ovaj izvještaj citirajuć jednog anonimnog međumrežnog junaka: ...znalo se ko je kralj ko je kraljica, ko je pijo i˙ ko je platio... Poslije dobrog partaja uvijek odem u sms arhivu ne bi li pogledao koju sam mudrost zapisao sinoć. S jučerašnjim nadnevkom imam: ...neprikosnoven plus. PLus koji se nemre pobit: kad samo naše žene plešu!... Autor nek se prepozna jer ja se ne sjećam. Krenimo redom.
Jedan naš član, nazovimo ga Car Đuro ili samo Car odaslaše poziv za rođendansku proslavu. Budući smo oksi, flegs i ja i prošle godine obilježili isti dan na istom mjestu na jedini ispravan m&p način: nabacujući se disko kuglom u odmjerenom plesu (naravno da su hlače bile na gležnjevima, kakvo je to pitanje?) dok je domaćin rečeni Car svojim autoritetom sprečavao redara da nas masakrira. Kad čovjek pošteno radi to se uvijek prepozna, tako da je ove godine poziv stigao na adresu cijelog kolektiva! Na separeu piše: Rezervirano M&P. Na stolu viski, kola (ogi bio si s nama!), led, sportsko. Jesam li spomenuo i snježnu mećavu na cesti. Bila je. S razglasa hitovi već u 22h (premda će cane vrlo uvjerljivo objasnit da nema smisla odlazit prije 1h, osim možda u piranje al i tam samo sa zadrškom jer ak se itd....al ovo nije bila takva noć Cane). Svi sastojci su tu. A mip? E i mip je tu. I ne samo mip. Nego i salonaši, bundžije, teoretičari, književnici, drugo i treće redaši ukratko sve pridružene sekcije osim pola brek sekcije. Al netko valjda mora i da radi u ovoj državi.
Počelo je razrješavanjem jedne potencijalno vrlo opasne zamke. Naime, statusom viskija u kanadi. Oksi je, kakav već jest, čvrsto stajao na pozicijama krajnje reakcije tvrdeć da je jasno što je sportsko, da je jedno sportsko i da nemamo kaj tu pričat o viskiju. Ja sam pretendirao, krajnje revizionistički moram priznat, al ne mogoh dopustit da me netko pretekene u desnom radikalizmu da ontološki status viskija dopušta da ga se ontički podvede pod kategoriju sportskog i da se slažem da se, kak kaže stari aforizam, o viskiju ne priča nego ga se...našli smo se na pol puta s punim čašama i zabava je mogla počet.
A zabava ko zabava, kakva će bit, bili ste valjda na m&p zabavama. Žene na stolovima, muškarci u gaćama, viski u potocima, hitovi na razglasu i dragi prijatelji.
Da još jednom ponovim neznanog junaka s početka priče: ...znalo se ko je kralj, ko je kraljica, ko je pijo i˙ ko je platio...
Hvala ti Care i sretan rođoš!
nadopunjujte ovaj moj nemušt pokušaj zamrzavanja trenutka
ć.

Post je objavljen 06.01.2010. u 13:27 sati.