Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelus-art

Marketing

AKCIJA! Pozivnice serije VINTAGE!

Elegantne pozivnice visoke kvalitete koje će oduševiti Vaše uzvanike od sada u nekoliko novih oblika. Ovaj mjesec predstavljamo vam Pozivnice serije Vintage.

pozivnice za vjencanje

Svaki mjesec predstavit ćemo Vam novu seriju pozivnica. Ukoliko rezervirate pozivnice u periodu u kojem traje njihova prezentacija te ostavite polog u vrijednosti minimalno 300kn (ili 30% od ukupne vrijednosti narudžbe ako se radi o većem broju pozivnica) ostvarujete

.......................POPUST od 10%.......................

na ukupnu narudžbu i pozivnica i svih ostalih proizvoda koje uzmete uz ove pozivnice (npr. zahvalnice, konfete, tablice, Knjige gostiju, brojeve stolova, kutije za kolače, jastučić za prstenje, itd). Popust se ne odnosi na repromaterijal (npr. nedekorirane prazne kutijice za konfete ili kolače). Rezervaciju biste trebali realizirati najkasnije u sljedeća četiri mjeseca. Po isteku tog roka gubite pravo na popust.

Predstavljamo vam Pozivnice serije Vintage.

pozivnice za vjencanje

Ne propustite ovu izvanrednu priliku. Kreirajte svoju pozivnicu po želji iz široke palete naših trakica i kartona. Pogledajte sve mogućnosti izvedbe i izaberite onu koja Vama najviše odgovara.

Ove pozivnice izrađuju se u dvije dimenzije + opcija preklopa.

pozivnica za vjencanje by Angelus art


pozivnica za vjencanje by Angelus art


pozivnica za vjencanje by Angelus art

Tekst pozivnice tiska se na dva lista. Na prvom su imena i datum u željenom fontu a na drugom tekst pozivnice. Boja kartona i dekoracija po želji iz široke palete naše ponude koju možete vidjeti kod nas u ateljeu. Preklopni dio lijevo može biti u 4 oblika. Ravni, valovit, polukružan i kao vitica.

pozivnica za vjencanje by Angelus art

pozivnica za vjencanje by Angelus art

Cijena ove pozivnice ovisi o izvedbi i vrsti materijala te količini naručenih. Kreće se od 7kn* pa na više. U cijenu je uključen tisak.

* Pozivnica za 7 kn je pozivnica izrađena od krem ili bijelog mat kartona opcija dimenzije slika 1 i opcija preklopa slka 1. U cijenu nisu uključeni papiri ni kartoni perlastog sjaja. Dekoracija mala mašna.

Slika:

pozivnica za vjencanje by Angelus art


Za veći prikaz slike klikni na sliku.

Akcija traje od 10.01.2010. do 10.02.2010.
Narudžbu treba aktivirati i ukupan iznos narudžbe za popust uplatiti najkasnije do 10.05.2010.

Ukoliko i vi želite ovakvu pozivnicu usklađenu s Vašim vjenčanjem, naručite ju osobno ili na naš e-mail.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku!!!!

Vaš Angelus art.
tel. 01/3630 682
e-mail: info@angelus-art.hr


Post je objavljen 06.01.2010. u 02:13 sati.