Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdobranovigrad

Marketing

BOŽIĆNI MALONOGOMETNI TURNIR REGISTRIRANIH KLUBOVA NS KŽ

NK ILOVAC 2 prvaci u seniorskoj a NK ZRINSKI Ozalj-vulkanizer Jedvaj, prvaci u veteranskoj konkurenciji

Evo dragi športski prijatelji za nama je i posljednji osmi dan ovogodišnjeg izdanja Božićnog malonogometnog turnira registriranih klubova NS KŽ. Sveukupno je odigrano 75 utakmica. U današnjim polufinalnim i finalnim dvobojima kod seniora te finalnim dvobojima kod veterana, dobili smo tako i ovogodišnje pobjednike turnira.
U seniorskoj konkurenciji to su nogometaši NK ILOVCA 2 dok su to u veteranskoj nogometaši NK ZRINSKI Ozalj-Vulkanizer Jedvaj.
Za najboljeg igrača kod seniora proglašen je Antonio Valentić iz NK Ilovca 2, najbolji strijelac je Josip Grubešić također iz ekipe NK Ilovca 2 a najbolji vratar je Ivan Vuljanić iz ekipe NK Karlovca.
Kod veterana, najbolji igrač je Anđelko Obrovac a najbolji strijelac Željko Pospišil oba iz ekipe NK Zrinski Ozalj-vulkanizer Jedvaj, dok je najbolji vratar Dražen Keča iz ekipe RK Dubovac.
Čestitke objema ekipama, kao i najboljim pojedincima u obje kategorije, koji su ove godine pokazali da su pored velikog nogometa zaista odlični i malonogometaši. Za svoje pokazano umjeće baratanja loptom na parketu nagrađeni su od strane Organizacijskog odbora ovogodišnjeg izdanja 13. po redu natjecanja u seniorskoj te 2. po redu natjecanja u veteranskoj konkurenciji, peharima, medaljama, loptama, statuama, dresovima, rukavicama, torbama, trenerkama i dr. vrijednim nagradama
Na kraju slobodno možemo reći da je turnir ove godine još kvalitetniji nego prošlih te da svake godine izrasta u respektabilan događaj u našem gradu i Županiji a sve to pod okriljem NS KŽ.
Svih ovih osam dana Organizacijski odbor imenovan od strane Izvršnog odbora Nogometnog saveza Karlovačke Županije ( Amirudin Talakić, Vladimir Mikšić, Alen Vrbanić, Alen Čujko, Tomislav Kuzman, Nenad Stražanac, Marijan Grgić i Dražen Tuškan ), te Komisija koja je rukovolila turnirom ( Alen Čujko -predsjednik, Tomislav Kuzman, Nenad Stražanac, Dražen Tuškan, Bruno Furač- disciplinski sudac, Stjepan Benčić-povjerenik za delegiranje delegata, te članovi Zbora nogometnih sudaca ) dali su sve od sebe da turnir protekne u najboljem redu što se na kraju i ostvarilo, te svi zajedno možemo biti iznimno zadovoljni da je turnir od prvog do zadnjeg dana proteko u fer, korektnom i športskom ozračju.

Rezultati utakmica zadnjeg dana turnira

POLUFINALE SENIORA:


16.30 - 17.05 ... NK MOSTANJE 1 - NK ILOVAC 2 ... 5:6 1:1 (1:1)
17.10 - 17.45 ... NK SLUNJ - NK KARLOVAC ... 3:4 (1.3)

VETERANI za 3. MJESTO NA TURNIRU:

17.50 - 18.25 ... NK JOSIPDOL - NK SLUNJ ... 5:4 1:1 (1:0)

SENIORI za 3. MJESTO NA TURNIRU:

18.30 - 19.05 ... NK MOSTANJE 1 - NK SLUNJ ... 3:1 (1:1)

REVIJALNA UTAKMICA:

18.40 - 19.15 ... ŽNK TUŠKANI - ŽNK AGRAM Zagreb ... 2:8 (2:4)

VETERANI za 1. MJESTO NA TURNIRU:

19.20 - 19.55 ... RK DUBOVAC - NK ZRINSKI Ozalj-Vulkanizer Jedvaj ... 1:2 (0:1)

SENIORI za 1. MJESTO NA TURNIRU:

20.00 - 20.35 ... NK ILOVAC 2 - NK KARLOVAC ... 5:0 (1:0)



Post je objavljen 05.01.2010. u 21:40 sati.