Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/capljina

Marketing

Blažević: "Hercegovac je favorit" !

Image and video hosting by TinyPic
Jesenas su uspješan povratak na prvoligašku bh. košarkašku scenu košarkaši Čapljina Laste najavili protiv momčadi Hercegovca pobjedom od 76:63...

Večeras (19 sati) će protiv iste momčadi u Bileći imati priliku dodatno potvrditi svoj ovosezonski uspjeh i pretenzije za plasmanom u Ligu 6.

"Za blagdane smo se odmorili, ali i trenirali u međuvremenu, tako da spremno dočekujemo susret. Svi igrači su spremni i mobilizirani da nastave s dobrim rezultatima i pokažu da nije slučajnost sve dobro što smo do sada napravili", kaže sportski direktor kluba Toni Blažević. Iako su bili bolji za trinaest poena razlike, Čapljinci su se u prvom ovogodišnjem kolu prvenstva morali dobro pomučiti da slave protiv Bilećana, čiji su otpor "slomili" tek u posljednjoj četvrtini.
"Hercegovac je jako dobra momčad, posebno na domaćem terenu, gdje nemaju poraza do sada. Kod njih se nitko nije naigrao, favoriti su i protiv nas. Međutim, mi u svaki meč ulazimo vrlo motivirani i sa željom da pobijedimo. Vjerujem da ćemo dobro odigrati i ukoliko nam se ukaže prilika, uraditi sve da je i iskoristimo", oprezan je Blažević.

Eventualni trijumf u Bileći Čapljince bi u potpunosti postavio za jednog od favorita u borbi za plasman u Ligu 6.
"Dosadašnji rezultati daju nam za pravo da vjerujemo kako se ravnopravno možemo nositi s momčadima koje konkuriraju za Ligu 6. Mislim da Čapljina samo s domaćim pobjedama do kraja može izboriti plasman među najbolje" , rekao je sportski direktor HKK Čapljina Lasta Toni Blažević.

Post je objavljen 05.01.2010. u 15:10 sati.