Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/moja-ljubav-prema-njemu

Marketing

Opet ja...

Ey doslo vrijeme da i ja napisem post...Nisam odavno...Ne znam ni zasto...Nije mi se dalo...

Cestit Vam i blagoslovljen Bozic i sretna Nova 2010.godina!! Sve najbolje...

Trudnoca. Sad sam u 20. tjednu. Bila sam kod Monike (ginekologinja), bebice su odlicno, zdravo, snazni su... S. je bio sa mnom na ultrazvuku, dobili smo slikice... pa ih sad svima pokazujemo...hehe... Nosim dva zdrava djecaka...To je najbolja vijest koju sam mogla cuti...S. je presretan zbog toga, sad ce dobiti drugog i treceg bioloskog sina... Castio je pola grada kad je saznao...I da, ono najvaznije: poceli su se ritati!!! Pravo cudan osjecaj, prekrasan, neopisiv, kao skakiljanje iznutra..

Sto se tice prethodnog posta, pomirili smo se... Odmah nakon sto sam napisala post... Kada sam sve sto sam uradila imala napismeno, shvatila sam da grijesim. Pripremila sam mu veceru, docekala ga, nakon tjedan dana prvi put smo vecerali zajedno... Razgovarali smo, ja sam se ispricavala, on se ispricavao...Ustala sam, prisla mu i poljubila ga, jednom duuggoo, socno.. Skoro je pao sa stolice od poljupca...heh...a dalje vjerovatno znate sta je bilo... I istina je ono sto kazu, da je seks poslije svadje najbolji..

Skola je, hvala Bogu, zavrsila...

Za Bozic sam prvi put u zivotu propustila polnocku.. Sad za bozic umjesto tri obiteljska rucka (baka, mama, tetka) imamo cetiri... Moj prvi obiteljski rucak ispao je jako dobro, Helena mi je pomogla.. Sira obitelj je odusevljena kucom i S.-om... Svi su, koliko-toliko, prihvatili moju trudnocu..

Za novu godinu smo unajmili jedan veliki prostor u centru grada, to je kao neka ucionica koju nitko ne koristi... Okupili smo cijelu nasu generaciju, gimnazija, ekonomska i dizajneri - mi smo se uvijek najbolje slagali.. Nisam smjela piti, pa sam zapalila jednu, ali samo jednu...Nisam mogla izdrzati... Ostali su bili totalno pjani... Matej je pao sa stolice, a poslije sjeo u sok koji je prolio po stolici.. Dragan je cijelu noc grlio votku, nakon sto popije jednu nadje drugu i pije pomalo i neda nikom.. Valentino je kad je tek dosao govorio kako je on sportas i on ne pije, na kraju veceri nije mogao stajati... Nina se napila i cijelu noc plakala zbog Dragana, prekinuli su prije pola godine... Marija se napila, plesala cijelu noc, ljubila se s momkom koji se svidja Vedrani, hvatala se s Emilijinim momkom, i manje-vise zavodila sve pred sobom... Vedrana se onda najljutila i otisla na 'kavu' s Danijelom - pohvatali su se u parku, trebate vidjeti 'tragove' po vratu koje momak ostavlja heh... Dario je plesao s Marijom, ali je na kraju ipak zavrsio s Emilijom. Moj Marko se napio, kad je dosao kod nas vec je bio 'mrtav', pa je onda dosao sebi i htio hodati i obilaziti sve, pa smo ga morali nositi..Cak me nagovorio da mu pomognem da sidje niz stepenice i izadje na zrak (a mi smo na trecem katu) pa sam mu pomogla..usput smo sjeli na prozor pa mi je govorio kako sam mu uvijek bila najbolja prijateljica i da mu je zao sto se napio.. onda je ustao, rekao da ga ne drzim, da moze sam i samo sto je to izgovorio imao je bliski susret sa podom... Jedan Josip, neciji rodjak, mi se nabacivao cijelu noc. Bio je, kako je i sam rekao, opijen mojom ljepotom ( i mojim dekolteom), i nije primjetio moj stomak dok mu ja nisam rekla da sam trudna i zarucena..ostao je bez teksta, samo je nijemo gledao u moj stomak, tad je S. dosao i vise nisam vidjela Josipa...
Bilo je puno budalastina, nekad sam i ja bila jedna od onih sto se napiju, ali vremena se mjenjaju..

Sa mnom i S.-om je sve ok... Moj se seksualni apetit dodatno povecao u trudnoci, tako da S. ima pune ruke posla, ali ne zali se.. Ne svadjamo se, nakon onog prosli mjesec pazimo na to sta cemo reci jedno drugom.. Vise ne dovodim Marka samog kuci vec s njim moraju doci jos 2-3 prijateljice. tako da je sve ok...A to sto su Dario, Nikola i Anja stalno kod mene kuci mu ne smeta jer zna koliko smo bliski.. Imena za decke smisljamo, i moram priznati da nije lako..

Eto, dragi moji, to bi bilo to...
Puno vas pozdravljam!
Evo i bebice se javljaju...
Ljubim ;)

Post je objavljen 07.01.2010. u 11:58 sati.