Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/civordnaratep

Marketing



Oćemo li mućnut glavom?

Tek je počela ova „dva nula jedan nula“ a već se toliko toga pretumbalo da se ne može stić pratit. Sinoć je drivo u stilu haranbaše davši čvorugu stražarima upao u prostorije stranke i održao presicu. Vratijaaa se Šimeeee di je ....
Danas nije niti došo na sastanak u stranci a izletio je iz nje. Eto što ti je brzina, peta.

Sinoć je u sučeljavanju na pitanje kome bi dao Nobelovu nagradu za mir Bandić sigurnim glasom kazao:
„Onome tko je izmislio lijek za neku tešku bolest“.
I danas naslovi u novinama s upitnikom na kraju. I novinari su zatečeni misleći da se malo pogubio, ali nije. On je dalekovidan, puno puno dalekovidan, toliko dalekovidan da vidi iza okuke. Sjetite se kako je reko da je odredio postati predsjednik onog dana kad je postao gradonačelnik i onda je znao da mora nositi svijeće, biti bogoljub, novcoljub, bocoljub i ostali ljub što se ispostavilo ispravnim jer sve te ljubavi sad vrlo dobro koristi u kampanji a „hlebinci“ to piju kao limunadu.
Sjetite se da ga je „službena crkva“ prihvatila objenoške jer im je napravio rektoskopiju i sad ga svi svećenici protežiraju kao najboljeg kandidata i sve vjernike pozivaju da dođu na besplatnu skopiju da ne bi napravili kardinal-nu griješku.

Sasuo drvlje i kamenje na suparnika što je povukao SVOJE novce iz banke a kad mu je g. Josipović odgovorio kontrom da se rastavio od žene da bi otkupili oba stana e onda je to uvreda preko koje se ne može preći i traži ispriku božemiprosti kao da mu je ženu oklevetao recimo da voli piti a ne njega za kriminal ili je i to u duhu velikog vjernika.

Jesmo balkanci daštasmo jer prihvaćamo samo bukače i silu. Mi ili većina „mi“ ne znamo cijeniti tihi govor razuma, staloženost i argumente ali se zato uzdiže na pijedestal sve što je preliveno govnima jer to dolazi iz naroda.

I nije falio, dobro je mislio kad je reko kome bi dodjelio „Nobela“ jer tu je nagradu namjenio sebi!
Siguran da je on taj što je izmislio lijek za naše bolesno društvo uvjeren je da „Nobel“ ide njemu.
Sjetite se da je već dao napraviti poprsje u bronci u nekoliko primjeraka, svoje naravno, i to je bilo puno prije izbora, zna čo'ek. On je to davno odredio po onoj crnogorskoj odakle i vuče korijene, „ili pukovnik ili pokojnik“.

I dok on mota sarme ja sam prošetao po pijaci i zaustavio se kod banka sa brokulom, šta ću kad je volim. Do brokule su bile i one miće glavice kupusa i ja pitam.
- Pošto je brokula?-
- Dvanaest dvanaest, koliko ćemo.-
- A ova brokulica pošto je?-
- To je prokulica.-
- I reko sam brokulica.-
- Ovo je brokula... B, kao Bandić, a ovo je prokula ... P, kao... kao... vagina.-
- Aaaaa, meni je to potpuno isto !-


Post je objavljen 04.01.2010. u 22:00 sati.