Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mhsvabica

Marketing

NAJLJEPŠI TRENUCI...

Dragi moji čitatelji-prijatelji,

Image Hosted by ImageShack.us

nadam se da ste mi svi dobro i zdravi i da je i Vama Nova ova 2010. godina jednako lijepo počela kao meni ovdje... u čemu i jeste razlog što me trenutno nema na Vašim blogovima, jer sam ovih dana veoma i na najljepši način okupirana, igram se... sa svojim unucima! :)

Image Hosted by ImageShack.us

Prvu večer nove godine padalo je snijeg. Baš sam je divno provela, uživajući u izlasku sa svojim najdražima, tj. s Tizianom, njegovom mamom i svojim sinom... (i hvala Vam svima još jednom na svim tim dobrim željama, zbilja već djeluju...)

Image Hosted by ImageShack.us

Dobila sam za Božić i ovaj lijep zidni kalendar. Baš mi se sviđa, i veoma je praktičan, jer mi je cijela godina na vidu. Najvažnije datume sam odmah zabilježila, i sada mi visi na zidu iznad radnog stola...

Image Hosted by ImageShack.us

I sada, dragi moji čitatelji-prijatelji, barem znate što me ovih dana baš i nema... Rijetki su mi ovi trenuci s mojim unucima, pogotovo oni s Tizianom, a meni su to doista baš najljepši i veoma dragocijeni trenuci! Mahnem malo i želim Vam za današnji, kao i za sve ostale dane ove godine dobro zdravlje i mnooogo sreće i radosti, i da mi ih što ljepše provedete!

Šaljem Vam srdačan pozdrav iz snježnog Karlsruhea i molim Vas, da mi pomozite da pomognemo malom Patriku Jandričeku. Unaprijed Vam već hvala! Do skora, do čitanja, Vaša M.H.Švabica.



Post je objavljen 04.01.2010. u 13:33 sati.