Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/k0lik0truda

Marketing

moras ih sakupiti sve

Tko bi mi dao ove godine koje nosim u podocnjacima, onim crnim vrecama u kojima leze mrtvi ostaci zivota? Prevarim i samu sebe svojom igrom "moras ih sakupiti sve".

Nove godine, nove odluke? Svima su znane.

Al eto, ne znam koji to narod slavi negdje pocetkom decembra nove pocetke - ja sam ih proslavila. Tezina zlocina velika, kazna prevelika ali what a hell! Nesto moras i iskusiti da znas gorku stvarnost i sto su zablude.

Nije bio sretan ("nesretnik")al nece nikad ni biti sretan onaj koji na svijet gleda gutajuci gorke knedle. Ja sam pak zanemarila kariku u kojoj ne da nisam bila sretna vec je unistio svaki atom moje snage > bezveze. Krivac sam ja.

Pokusat promijenit sto se ne moze promijenit dovodi do 10kg viska?! 3mj - 10 kg! Svaka mi cast. Sad izgledam ko buhtlica. Naucila sam svoju lekciju jos jednom : lako se udebljat a tesko je vratit se na staro.

Nisam osvetnik, ni zoro, ni superhik ni ket-vumen..al sto te ne ubije ojaca te. U prvoj prilici dobit ce ono sto zasluzuje : ono sto je moje, ostaje moje i bez mog dopustenja nema podjele. Pokleknut ce ("nesretnik") jer znam da oce.

U vrijeme kad je pao snijeg i okovao ulice, kad se ledilo na sve strane pojavio se onaj ("M") koji mi je dao forcu da ni ne osjetim tezinu odluka. Ipak i priznajem.. svim silama da zaboravim "Nogometasa" usla sam u ralje bespomoci i jada, zaleci nekog ("nesretnika") trazila podrsku koju nisam dobila. "M" je osjetio to. Kako znam da je? Bez pitanja i zalbe presao je pola grada da me odvede kod "nesretnika" a nakraju je tiho rekao "Hoces da za 2h dodjem po tebe i odvedem te doma?". Nisam htjela - zeljela sam jos jednom vidjet tu "nesrecu".



Slijedeceg dana sam vec ludovala do jutra s pjevacem Parnog Valjka i odonda se redaju "moras ih sakupiti sve". Igrica je totalno luda > nabijena svijetlima i nizom nejasnih scena kao iz japanskih filmova. Ludog li smijeha, novi nadimak mi "alkoholne pare" i scena "Drago mi je, zgodan si". Mozda je bolje muskom rodu da ne nalijece na mene jer netko bi mogao nastradati a mozda i je..

Idemo dalje.. godina za 10, "moram ih sakupiti sve" i nek se okrene vec ponedjeljak 04012010. NE volim ponedjeljke al ovaj ce bit potpuno drugaciji i ludji. Uvjerena sam!

kisses

Post je objavljen 03.01.2010. u 21:35 sati.