Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zvone-xdxdlol

Marketing

Dragi dnevniče,mrzim rasiste...

Dragi dnevniče,ili kako to već tako započinje htjela bih s tobom podijeliti stajalište o jednoj temi...rasnoj diskriminaciji.
Najme ovaj mjesec sam za lektiru imala Dnevnik Anne Frank i mogu ti reći knjiga me se jako dojmiladead...
Anna Frank je živjela za vrijeme 2.svjetskog rata,a ipak u nekim temama mišljenja nam se gotovo da i nisu razlikovala (da je sada živa tužila bih je da mi krade misli...belj).
Zbilja sam se iznenadila.Sada sam se nečega sjetila.Moja jedna/o iz škole nam je pričala/o (nadam se da nećete primjetiti da je baš i ne podnosmzubo)da se njen/gov djed na jednoj od onih svečanih večera napio te počeo tako psovatiheadbang(sada naravno očekujete da ću vam te psovke citirati,ali NO WAY),da bi se čovjek zamislio od kuda to djedovi pokupe naughty?!?
No vratimo se na temu...rasizam.
KAKO DALEKO ČOVJEK MOŽE DOĆI I KOLIKO ČOVJEK MOŽE MRZITI DA BI UBIO DRUGO LJUDSKO BIĆE?????
Koliko mora biti uvjeren u te ideale da počini takav zločin?
Samo da budete svjesni Hitler je mrzio Židove zbog njihove vjere koja je prema njemu bila "pogrešna" te ih je prezirao zato što "truju" "arijevsku" rasu...lud
Anna Frank je željela biti novinarka i književnica,a samo iz razloga što je bila Židovka njezini snovi su bili uništeni.
Svatko ima svoje snove i nitko ama baš nitko ih nema pravo uništitinono!!! Hitler si je dao to pravo,te je uništio milijune života,a među njima i život Anne Frank.
No ipak njezini snovi su ostvareni,njezin Dnevnik je svjetski poznata knjiga prevedena na čak 60 jezika.yesOstvarila je svoj sansretan...Nadam se Anne,da si ponosna na sebe gdje god da jesi...smijeh

Zvonemah

Post je objavljen 05.02.2010. u 20:42 sati.