Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/popopolis

Marketing

RECENZIJE:Kesha ''Backstabber'' i Girlicious ''Over you''

Kesha:''Backstabber''
Tko mora čuvati leđa sigurno nije skroz čist/nevin...
Keshin prvi album ''Animal'' je vani! Pun je jednostavnih pop pjesmica koje jeftinim trikovima dopiru do ciljane publike (mlade cure i gayevi) kojoj je Gaga već previše mainstream, te treba neku novu posebno cool pjevačicu s ruba scene, točnije deponija.
Dr Luke je uspješno zamotao Kashin otpad u šljokičastu produkciju; učinio ga primjerenim za chartanje.U nastavku pročitajte kratku recenziju promo singla ''Backstabber''.

Image and video hosting by TinyPic
Ne sjećamo se (idejno) slične pjesme, pjesme protiv one koja zabija nož u leđa, tako da nam je s te strane zanimljiva.Problem je u preproduciranoj glazbenoj podlozi koja melje vokal.Koristile su se svakakve arome od retro prizvuka, tonova starih igraćih konzola, alarma, do uobičajenih electro efektića….Tako bujanje instrumentala je uzrokovalo zavadu s Keshinim glasom koji je ispao jadan->Njezino recitiranje (grozno uživljeni govornički dijelovi) se izmjenjuje s vrištanjem i jekama.
Jasno nam je da se treba zadržati trashy , amaterski zvuk s ulice,a ne proizvesti sterilni pop no ovakvo pjevanje nam je baš iritantno, a ne fora ko što ona misli da je.
Istina, da nam se pjesma možda ne sviđa i zbog toga što se osjećamo prozvani…hihi
Sočno tračanje, zakulisne igrice i podmukle spletke su prezabavne da bi ih se odrekli pa makar nas i pekla savjest slušajući ovakve stihove->
(Talk Talk Talk talk talk talk)
I'm sick and tired of hearing all about my life,
from other bitches with all of your lies,
wrapped up so tight, so maybe you should shut your mouth shut your mouth
Shut your fucking mouth

->za dobrim konjem se i prašina diže, trebaš se zabrinuti tek kad se o tebi ne bude pričalo
Girl, your such a backstabber,
(taking and twisting it down your so manipulating .oh.)
Run your mouth more than everyone I've ever known
And everybody knows it (everybody knows it)

->nije ni tračerici lako manipulirati i smisliti priču, bez njenih glasina nema ni tvoje popularnosti, frajerice!

Šteta što je ova pjesma odabrana za promo single kad se na albumu ''Animal'' nalazi puno boljih(primjerice ''Animal'' i ''Take it off'')…Preporučujemo ju samo onima koji se osjećaju izdanima od strane najbolje prijateljice ili su dovoljno umišljeni da misle kako se svijet vrti oko njih, a selo bruji samo o njima…Ako ste prvi slučaj slobodno nabrusite nož jer nema slađe osvete od one u koži backstabbera ...
Ocjena:2.5/5
Linkovi do prijašnjih recenzija ovog izvođača>>>
Kesha:
''Blah Blah Blah''

''Tik Tok''

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Girlicious ''Over you''
Žensko izvlačenje konaca iz ruku prevarantskog lutkara.
Girliciuos je ženska grupa koja odnedavno broji 3 članice(4. se izgubila putem) čiji je prvi album vrlo dobro prošao u Kanadi ( a možda i još ponegdje) te im tako opskrbio sredstva za sljedeći…Novi CD je u završnom stupnju pripreme pa je vrijeme za njegovu promociju putem prvog singla ''Over You''.
Image and video hosting by TinyPic
''Over U'' je više za diskoteke, partije ili fitness, nego pjevanje i slušanje.Salivena je baš za girlbend pošto emitira girl power.Srčani, bijesno odlučni ženski glasovi vjerodostojno prenose riječi pjesme u kojima djevojka ostavlja dečka.
best part:
Dont call me anymore
Aint gonna be your toy
Dont call me anymore
No more textin me or sexin me
Never gonna be no more
Aint gonna be your toy
Never gonna be, no more
Better find someone new cause I'm over you.

->piskutavi i brzi refren, začinjen odrješitom, prkosno-pakosnom ženskom aurom

Prevarena cura koja umjesto suza na prevaru reagira burnim priopćenjem, u kojem bivšem daje do znanja da je s njim završila te ispada čvršća(uz to što je ljepša) polovica, je predmet divljena (neiscrpna inspiracija).Uz tako ponositu poruku, dekoltirane pjevačice/plesačice te solidnu produkciju bi nešto i moglo biti od ovog singla…
OCJENA:3.5/5


Post je objavljen 03.01.2010. u 12:48 sati.