Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/comebacktomexxx

Marketing

× I FeeL So uNTouCHeD...RiGHT Now WaNT YoU So MuCH...HeLP i CaN'T FoRGeT YoU...×

Eii.
Nisam ni skužila da nisam pisala od 20.11. :O Ahh. Evo me. :)
Onaj post kad sam pisala ono. Nismo bili skupa nakon one poruke. Kad je glup. :D Al njega sam već davno zaboravila... Mislim,ofc da ga nisam zaboravila,naši trenuci i ta ljubav... To NiKaDa neću zaboraviti. Njega sam voljela najviše na svijetu. Nikada nikoga nisam voljela više. ^^ Uvijek će mi ostati u srcu i uvijek ću ga na neki način voljeti...:) Pozval me i na rođendan. Onda sam ga zadnji put vidla. To je bilo nedavno...Prije tjedan i pol negdje otprilike. Hehe. Završilo je prvo polugodište. Ahh,hvala Bogu!! Škola je mučenje,a pogotovo gimnazija. -.-' Prošla sam s 3.9. Skoro 4.0 To je super... Većina nas je tak prošla. Zavoljela sam sve ljude iz svog razreda i ne bi ih mijenjala. =)

I feel so untouched
And I want you so much
That I just can't resist you
It's not enough to say that I miss you
I feel so untouched right now
Need you so much somehow
I can't forget you
Been going crazy from the moment I met you


Danas je 1.1.2010. Kak je to čudno. Brzo mi idu godine. Volim 2009. Tolko toga mi se dogodilo u njoj...Nije da mi se puno toga lijepoga dogodilo,ali ipak... Volim ju. Bilo je zanimljivo. Bilo je puno suza. I smijeha... Sad u 12. mjesecu sam imala dečka...Predobroga,ful sam se zaljubila...Prohodali smo 6.12. i prekinuli 17.12. Reko mi je da nije prebolio bivšu,i to...Al zapravo je razlog prekida jer mu nisam dala da me zbari. Vidli smo se samo 5 puta. Jer je on poslije bil bolestan...Ali ova veza mi je bila jako lijepa..Baš...Lijepa. Al jbg. Nedam se lako..Kaj sad. Takva sam. :/ Sad pred kraj godine sam upoznala 2 dečka....Predobra. :) I sad je problem... Ima problem...Al neću o tome tu. Novu godinu sam slavila na trgu ko i prošle godine. Bilo je super,al je onda moja bivša bff sve pokvarila. I jbg. Propalo veselje. HeH. Ja sam zlopamtilo,jbg, i ne mogu si pomoći. To joj neću oprostiti. I tak. :)

so what if it hurts me
so what if i break down
so what if this world just throws me off the edge
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
dont care about other pain infront of me
cause im just tryna be happy
just wanna be happy
cause i am happy :)


Nadam se da bude mi ova godina bila još bolja i ljepša od prošle i s puno veselja. :) I svima vama to želim...Makar više niko ne čita blog,niti ja ne ostavljam komentare,al ipak. Možda ko naiđe. :)

L a V J a :*

color splash Pictures, Images and Photos

Post je objavljen 01.01.2010. u 22:44 sati.