Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sebastianvettelspace

Marketing

Ecclestone: Vettel će biti svjetski prvak sljedeće godine

Image and video hosting by TinyPic

Bernie Ecclestone smatra da će mladi vozači sljedeće godine biti posebno motivirani željom da pobijede sedmerostrukog svjetskog prvaka Michaela Schumachera.
"Vettel će biti svjetski prvak sljedeće godine"
Izvršni direktor Formule 1 Bernie Ecclestone vjeruje da će Red Bull Racingov vozač Sebastian Vettel osvojiti sljedeće svjetsko prvenstvo, a predviđa i njegov veliki obračun s drugom velikom njemačkom zvijezdom - Michaelom Schumacherom.
Na pitanje novinara Bilda o tome što misli tko će u 2010. biti Schumacherov najveći protivnik, Ecclestone je rekao: "Bit će ih nekoliko - Hamilton, Alonso... Ali, želim reći sljedeće: Vettel će biti sljedeći svjetski prvak."
"Bez dvojbe, mladi vozači će ga htjeti pobijediti. U to sam uvjeren," dodao je Ecclestone koji vjeruje i da će 2010. biti sezona epskih razmjera.
Četiri svjetska prvaka na gridu u 2010.
"I ja sam pomalo iznenađen povratkom jer nisam očekivao da će voziti za Mercedes, ali sada sam jednostavno presretan," nadovezao se. "Ne bi se vraćao da ne razmišlja o pobjedama. Čini mi se da je vrlo motiviran."
"Ovo je odlilčno za sve, zapravo super. Za medije, navijače, sponzore - ali, ne mogu sve izraziti brojkama. To je jednostavno nemoguće izračunati."
"Ne zaboravite da ćemo sljedeće godine imati četiri svjetska prvaka s Alonsom, Hamiltonom, Buttonom i Schumacherom. Ne mogu se sjetiti kada smo posljednji put imali takvu situaciju," zaključio je.

Post je objavljen 31.12.2009. u 18:01 sati.