Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/toni1212

Marketing

ŠESNAESTI-SKRAĆENI

Evo da ovaj zadnji dan završim s ovim polugodištem.Ova tri dana smo ostali kjod kuće tako da nismo ni knjižicu podigli.Kašalj ga je stalno mučio ali sada je bolje.Božić je prošao u veselju.Sutradan su mi bila djeca i unučad jer smo slavili moj rođendan.Bilo je zaista divno.Puno nas a takvo divno blagdansko ozračje.Evo sada pripremam kolače pa u pauzi pišem dragim prijateljima zadnji ovogodišnji post.Zato evo lijepih želja za sve vas:
*Kad sat stane u pola noći ruku ti pružit neću moći.Zato šaljem poruku ovu i želim ti SRETNU GODINU novu!
*Godina što dolazi kad stara odlazi nek te bogatim darovima nagradi,ljubavlju i slavljem,uspjehom i zdravljem i punom vrećom napunjenom srećom!
*Puno sreće lijepih snova,nek ti donese godina nova.Misao svaka što tugu ti stvara nek odnese godina stara.Zato ti šaljem čestitku ovu i želim SRETNU GODINU NOVU!
*Danas smo na vaš žiro račun broj 2010.uplatili 365 dana sreće,52 tjedna ljubavi i 12 mjeseci dobrog zdravlja.Želimo vam ugodno trošenje!SRETNA NOVA!
*Sretna ti Nova godina uz vjeru da su snovi snažniji od činjenica,da je smijeh jedini lijek za tugu i da je ljubav jača od svega!!!
*Sve što je ružno i sve što ružno stvara,neka ti odnese godina stara.Mnogo sreće,zdravlja i lijepih snova neka ti donese Godina nova!
*Prijatelji su kao zvijezde,ne vidiš ih uvijek ali znaš da su uvijek tu negdje...SRETNA VAM NOVA GODINA PRIJATELJI!
*Slušam ponoćnih zvona glas,sjetim se prijatelja u taj čas.Bogu zahvalim za sve vas..Nije zima,nisu snijegovi bijeli ali moje srce vam SRETNU NOVU GODINU ŽELI!
*Blagostanje i sreću,svakim danom sve veću,ljubav i mir,te poneki hir-dozvolit će život.I ostat će radost i u srcu vječna mladost.SRETNU NOVU GODINU VAM ŽELIM!
*Puno želja a premalo mjesta...Puno srce a poruka tjesna...Puno dobrog a rječi su malo...Ma previše je toga da bi ovdje stalo...SRETNA VAM GODINA NOVA!
*Dok čestitku čitate ovu i godinu čekate novu,od srca primite želju-NEKA VAM JE SRETNA GODINA NOVA!!!
Dragi prijatelji sve je rečeno i želim da znate da je upućeno svima koji smo cijelu godinu "slušali" jedni druge a i nekim novima.
Lijep provod svima i SRETNA VAM NOVA 2010.GODINA!!!

Post je objavljen 31.12.2009. u 03:23 sati.