Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sempercontra

Marketing

Sudar Divova!


Sučeljavanje dva vrla kandidata za Predsjednika Republike. Uz dirigentsku palicu maestra Branimira Bilića. Pa to je UŽASNO!

Čas su na Vi čas na ti! Izgleda da ne znaju onu: zašto Vi koji ste Ti meni koji sam Vi govorite Ti, kada ja koji sam Vi, vama koji ste Ti govorim Vi!
Bandiću je glavni slogan: ja sam deset godina bio gradonačelnik i uspješno vodio Zagreb (sic!) pa ću na isti način i Hrvatsku. I Šuker je bio gradonačelnik (kažu uspješan) Velike Gorice, postao ministar financija u Vladi i vidimo gdje smo! UŽAS!

Josipović bi htio biti fin i kulturan. Pogrešno, s barabom treba na način barabe ali na višem nivou. Bandić, možete li zamisliti taj bezobrazluk, Josipoviću spočitava kriminal, a Josipović ne želi navoditi Bandićeve. Bojim se da mu ja ne bi ostao dužan. Recimo: pa već u Vašem imenu ima asocijacija na banditizam. Tako se razgovara s barabama. Bandić neće dozvoliti da Hrvatska u Europu uđe - puzajući. Odgovor: pa Vi ste puzajući polagali vijenac na spomenik palim braniteljima. Baš je to izgledalo svečano! I ne samo to, on dobro poznaje Hrvate u BiH jer je tamo živio. Pa što tamo i nije ostao? JEZIVO!

Sva sreća da u našem političkom sustavu Predsjednik i nema neke velike ovlasti. Iako Bandić misli da ima kao što si je podesio vlast u Zagrebu. A možda uz pomoć sa strane uspije tako i kao Predsjednik, pa uvede preko noći predsjednički sustav.

Bandić&Kosor pa to će biti divno. Duo Hani! Ne, nemojte se čuditi. Bandić ima sasvim realne šanse da pobijedi Josipovića.

No osobno me baš boli džon. Bio sin sv Josipa (Josipov-ić) ili sin Bandita (Bandić) puku će biti jednako.

U 21.45 ponavlja se šarada na Novoj. Pogledajte. Možda će biti bolje obzirom da ih saslušava Mislav Bago.


Post je objavljen 30.12.2009. u 21:36 sati.