Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lovedoesnthavetohurt

Marketing

5.b-Special-TOM

"Sjebala sam -.- xD povodom 11.posta specijal. Trebala sam povodom 10. koza :( Mah never mind uživajte ;) :*"






Dok sam pospremao razmišljao sam kako bih to mogao jednoga dana dok Bella bude čuvala djecu,dijete. Zazvonio mi je telefon,Andreas. "Da?"-javio sam se. "Heej! Slušaj,Lara je nestala. Zazvonio joj je telefon digla se i otišla u sobu. Vratila se s torbama i rekla mi je zbogom pozdravi mi Bellu. Tome vidio sam Billov Audi ispred.Shvaćaš li??"-Bilo mi je savršeno jasno-otišli su zajedno. "Da,da jasno mi je. Idem reći Belli,čujemo se. Bok." "Bok."
Otišao sam za svaki slučaj u Billovu sobu. Nije bilo ničega,ni robe,ni nakita,ni lakova za nokte. Krenuo sam prema svojoj sobi gdje sam ostavio Bellu. "Bella,Bells!"-vikao sam. "Koji kura* se dereš?"-nikad nije prostačila,nisam mogao vjerovati. "Noo?!?"-pogledala me."Lara i Bill su nestali. Andreas je rekao da je Larin mobitel zazvonio i ona se počela spremat. Rekla mu je zbogom pozdravi mi Bellu i otišla. Andreas je vidio bijeli Audi ispred kuće,a i Billa nema. Stvari su jasne."-ispričao sam u jednom dahu. Samo me gledala i počela bacati stvari. Primio sam je za ruke i podragao je po kosi. Tako je divno mirišala,bila je neodoljiva. Poljubio sam je,pridržavao sam je da je da ne padne,često je bila u nesvjesti ili tako nešto kad bih je poljubio. "Bella? Razmišljao sam. Ja bih želio djecu."-upss,nisam to trebao reći. Digla je one svoje predivne okice i poljubila me. "Shvatit ću to kao da." Nasmješila se.
Sjetio sam se Lare i Billa i stao usred poljupca. "Bill."-samo sam rekao. Znala je na što mislim. "Možeš li samo pričekati vani dok se obućem?" "Da,naravno. Makar bi ja rađe bio ovdje."-zločesto sam se nasmiješio. "Oke kako želiš." Samo sam ju gledao dok se oblačila,bila je tako predivna. Njena kosa, usne, oči... Nisam samo to gledao,ali neka ostane na tome.


Krenuli smo mojim autom. Nazvao sam mamu, možda joj se Bill javio. Sve sam zvao, sve kojima bi Bill vjerovao. No nitko nije znao gdje su. "Hej,Tome."-shvatio sam da vozim 300 km/h. "Oprosti. Izvan sebe sam." Naslonila se na mene. "Uz tebe se osjećam tako sigurno i voljeno. Uz nikoga se nisam tako osjećala do sad. Tome ja želim biti zauvijek s tobom. Ovisna sam o tebi. Dok spavam mislim samo na to kako ću se što brže probuditi i biti s tobom. Ne želim se nikada odvajati od tebe. I kad nismo zajedno bojim se. Bojim se da će te neka druga oteti, da ćeš zauvijek otići i nestati iz mog života. To bi me ubilo, ali ako se to ikada desi. Molim te nemoj lagati nego reci Bella sviđa mi se druga i zauvijek ću otići. No ako mi ne kažeš, ako mi mutiš iza leđa to će me još više boljeti. Molim te nemoj mi to raditi.." Stao sam sa strane. Nisam želio plakati. JA SAM MUŠKO! Ja to ne smijem,NE NE NE I NE!!! "Tome?!?!" "Uff,Bella. Zašto mi to radiš? Zašto ti je toliko stalo do mene? Do pokvarenog gada? Moram ti nešto priznati. Oprosti,ali onu večer kad smo bili skupa ja sam još imao curu."-pogledala me kao da će me ubiti. "Oprosti mi molim te. Ispočetka s tobom ništa nije bilo ozbiljno. Mislio sam da si samo jedna od ostalih,ista. Ali prevario sam se, potpuno si drugačija. I zato te toliko volim, Beskrajno te volim. Ni Billa ne volim toliko,svog vlastitog brata blizanca koliko tebe. Oprosti!!"-preklinjao sam. Stvarno mi je bilo žao, i nije mi bila namjera povrijediti ju. A onda je otvorila vrata i izašla van. "Bella,Bella molim te! Dopusti mi bar da te odvedem doma, ne želim te ostaviti ovdje na cesti." "Gubi se!!! Ne želim te više nikada vidjeti!!"-govorila je kroz suze i podigla je palac. Auto je odmah stao, ona je ušla u njega i pokazala mi srednji prst. Sjeo sam u auto i krenuo za njima, vrlo brzo sam ih dostigao...


NASTAVIT ĆE SE...

I da,sutra možda napišem post,ali ako ne stignem onda neću pisat tjedan dana jer idem na skijanje. Tako da ću se potruditi da napišem post :) hope u like it


Post je objavljen 29.12.2009. u 14:31 sati.