Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nsmecka

Marketing

NK Dinamo Zagreb donirao 250 torbi sa trenirkama polaznicima Nogometne škole Međimurje - Čakovec

Danas je u prepunom Kristalu bila održana primopredaja 250 nogometnih torbi sa dvije trenirke koje su Nogometnoj školi Međimurje - Čakovec darovali NK Dinamo Zagreb i Zdravko Mamić. Točnije, Dinamo je donirao sportsku torbu i svečanu trenirku, dok je radnu trenirku financirala Nogometna škola Međimurje - Čakovec. Dušan Mikolaj, direktor Nogometne škole u Čakovcu rekao je da je iznimno zadovoljan što su svi roditelji popratili svoju djecu, te time upriličili ovaj događaj. Djeci su torbe poklonili Romeo Jozak, direktor Nogometne škole Dinamo i mladi igrač NK Dinama u naletu Ivan Tomečak, koji je djeci poručio da budu uporni i nikad ne odustaju, te im zaželio puno uspjeha na nogometnim terenima.
Jozak je spomenuo da je velika odgovornost na leđima Nk Dinama izZagreba, i to je putokaz kojima bi svi ostali trebali ići. Martin Novoselac, direktor mlađih uzrasnih kategorija HNS-a je poželio da štoviše reprezentativaca konačno počne dolaziti i iz Međimurja, te se nadada će se u budućnosti s ovim mladim igračima susretati u selekcijama reprezentacije. Predsjednik Međimurskog nogometnog saveza Stjepan Križarić naglasio je da će i dalje pomagati koliko budu mogli financijskim sredstvima sve turnire, kampove i nogometne škole vezane uz mlade. Podjeli su se odazvali svi treneri Nogometne škole Međimurje- Čakovec, vodstvo škole, tajnik HNS-a Zorislav Srebrić, direktor marketinga HNS-a Dragutin Katalenić i čovjek ponajviše zaslužan za ovu podjelu po riječima Srebrića.

Izvor:
http://www.emedjimurje.hr/200912263672/Sport/NK-Dinamo-Zagreb-donirao-250-torbi-sa-trenirkama-polaznicima-Nogometne-skole-Medjimurje-Cakovec


Post je objavljen 26.12.2009. u 07:38 sati.