Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdstarocice

Marketing

Otišao je naš Dražen...

Na kraju godine vas nažalost moramo obavijestiti da smo ostali bez još jednog člana vatrogasne obitelji. DVD Staro Čiče izgubilo je svog voditelja, zapovjednika, te najzaslužnijeg čovjeka za sva događanja u društvu. Još u šoku, bez puno riječi, zbunjenih pogleda i nevjerice da smo zaista ostali bez njega.
Sva njegova nastojanja da od Starog Čiča i njegovih vatrogasaca učini nešto spomena vrijedno u potpunosti je uspjelo. Uvijek se trudio i svojom tvrdoglavošću nas poticao da vježbamo više, da budemo bolje, jer sve će se to isplatiti. I isplatilo se-bez njega ženska ekipa ne bi dva puta osvojila županijsko natjecanje te dva puta prisustvovala državnim natjecanjima u Osijeku i Splitu. Za sve što je ikad napravio, dobio je zasluženu nagradu, a kada je smatrao da više ne može izaći na kraj s mladim ženskim glavama i stavovima, odlučio se odmoriti kako ne bi u potpunosti ostao bez kose. Nikad nećemo zaboraviti njegove poštapalice: „Božju vam majčicu! i Ajmo cure, noć bude!“ Na sve to možemo se samo nasmijati i sjećati ga se s osmijehom na licu.
Nažalost, DVD Staro Čiče nikada više neće biti isto i nikada više neće imati takvog čovjeka prepunog ljubavi za vatrogasce koji će sa istim žarom obavljati sve dužnosti koje može, ali i one koje ne mora. DVD Staro Čiče i ženska ekipa može ti samo reći jedno veliko HVALA!
Bez tebe ne bismo bile iste i bez tebe će ovo selo teško ponovno harati vatrogasnim svijetom. Dražene naš, nedostajat ćeš svima, pa i onima koji su bili ljubomorni i onima te nisu voljeli jer su znali, ali i sada znaju da si ti jedan i jedini DRAŽEN!

Počivao u miru.

Tvoje ženske A ekipe.










Post je objavljen 28.12.2009. u 18:26 sati.