Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/martinaklisanin

Marketing

Bowling - zabava i rekreacija za cijelu obitelj

Prije nekoliko dana u neposrednoj blizini City Centra One, Bowling 300 Zagreb napokon je otvorio svoja vrata nestrpljivim ljubiteljima ovog sporta. Na prostranih 4500 kvadratnih metara površine nalaze se čak 32 profesionalne bowling staze. No osim profesionalnih tu su i četiri kratke dječje staze nazvane "Route 66" sa malim kuglama i čunjevima tako da i najmlađi mogu uživati u čarima ovog zanimljivog sporta.

ŠTO VAS TAMO OČEKUJE...
Na jednoj bowling stazi može igrati ekipa od maksimalno 4 člana koliko može bilježiti monitor, a uz svaku stazu osiguran je i poseban stol sa stolicama za igrače gdje se mogu osvježiti pićem iz luksuznog bara. Prije početka igre potrebno je osim staze iznajmiti specijalne cipele za bowling jer je samo u njima dopušteno kretanje po parketima. Uz svaku stazu nalaze se naravno i kugle za rušenje čunjeva. Kugle se razlikuju po boji i težini tako da postoje one teže za muškarce i nešto lakše kugle za nježniji spol.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Oprema za bowling; kugle i cipele

...A KOLIKO TO SVE KOŠTA
Cijene iznajmljivanja staze razlikuju se s obzirom na vrijeme i dan u tjednu, a kreću se u rasponu od 75kn do 170kn po satu koliko košta "extreme bowling" petkom i subotom od 20 do 24 sata. Osim najma staze plaća se i najam bowling cipela po cijeni od 11kn za odrasle te 8kn za dječje.

Centar 300 osim bowlinga sadržava i stolove za billiard, lounge bar te fast food restoran. Nema brige ni za vašeg ljubimca na 4 kotača jer klub osigurava besplatan parking u vlastitoj prostranoj garaži svim svojim posjetiteljima. Svi željni zabave, sporta i novog iskustva nikako ne bi smjeli zaobići ovaj nov i jedinstven način izvrsne zabave za mlade i stare u centru Zagreba. sretan


IMGP0006
by martinaklisanin1


tekst, slike i video: M. Klišanin

Post je objavljen 28.12.2009. u 16:37 sati.