Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daltoni-os

Marketing

Zahuktavanje mladih nada malog nogometa !


Foto : B.Mr. wink

Još uvijek je nezahvalno iznositi impresije s mnogobrojnih malonogometnih božićnih turnira koji se odvijaju u Slavoniji i Baranji. Zimko,Valpovo,Belišće,Đakovo,Vinkovci samo su djelić haklerskih čarolija,koji u ovom trenu plijene pozornost kibicera takovih dešavanja. Pretežito još uvijek na turnirima traje borba po skupinama, koja po svojim karakteristikama nije ponudila ništa spektakularno.


Foto : B.Mr. wink

Favoriti skupina rutinski polako rješavaju tekme u svoju korist, pa je u ovom trenu teško očekivati neko nogometno iznenađenje. Naravno,što se rezultata tiče. Jedan loš dan ekipe u ovoj fazi ne znači puno. Stoga pojedine ekipe još uvijek se traže i nastoje, bez većeg zamora materijala,proći u sljedeći nivo, u tzv.nokaut sistem gdje će ipak morati doći do remonta unutar pojedinih favoriziranih timova ako žele postići nešto više.


Foto : B.Mr. wink

Što bi pametan čoek rekao malonogometna uzbuđenja tek se polako zahuktavaju,a to je zacijelo dobar uvod za daljnju žešću borbu, koja će ponuditi još veći spektakl na turnirima širom Slavonije i Baranje. Mlade nade malog nogometa imati će otprilike još dva tjedna priliku da prikažu svoje futsal znanje.

Daltoni thumbupPost je objavljen 28.12.2009. u 12:28 sati.