Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/opcina-donjividovec

Marketing

SKUPŠTINA UDRUGE „VIDOVSKI VOKI“

SKUPŠTINA UDRUGE „VIDOVSKI VOKI“
U subotu (19.12.2009.) održana je redovna godišnja Izvještajna skupština udruge „Vidovski voki“. Ovo je najmlađa donjovidovska udruga no vrlo aktivna.
Izvješće je podnio predsjednik udruge Vladimir Šarkanj u svom poznatom stilu, a to znači: kratko, jasno i uz dozu humora. Izvješće je podnio i Emil Kuzmić-blagajnik udruge, a članovima je nekoliko prigodnih rečenica uputio i načelnik općine pohvalivši rad i djelovanje udruge koje je i sam član te zahvalivši na darovanju svog vremena za dobrobit Donjeg Vidovca.
Nakon službenog dijela nastavljeno je druženje u opuštenoj atmosferi.

UDRUGA NAVIJAČA VIDOVSKI VOKI SUMIRALA GODIŠNJI RAD
S naše strane igrališta je ok

DONJI VIDOVEC- U Međimurju je mali broj sportskih navijačkih skupina, pogotovo u manjim životnim sredinama. Jedna takva formirana je prije 3 godine u Donjem Vidovcu pod imenom Vidovski voki.- Ime potječe još iz doba Turaka koji su haračili na ovim prostorima, a suprotstavljali su im se naši hrabri ljudi za koje su Turci rekli da se bore poput vukova pa od toga potječe i ime našoj skupini- pojasnio je njihovo ime Vladimir Šarkanj, predsjednik udruge. Rekao je kao su se formirali da prije svega pomogli nogometašima mjesnog NK Vidovčan i da su u tome u potpunosti uspjeli jer se je klub u sezoni 2007/2008. plasirao iz II. međimurske lige-istok u najviši međimurski nogometni rang.- Pored toga već smo dvije godine u našoj sredini glavni podupiratelji humanitarne akcije Samo trenutak , a uključujemo se i u ostale općinske akcije- istaknuo je na Izvještajnoj godišnjoj skupštini predsjednik Šarkanj. – Mi kao navijači s jedene strane ograde činimo sve da pomognemo seniorima, no izgleda da s druge strane ne štima- rekao je, aludirajući na dno prvenstvene ljestvice koju zauzima Vidovčan. Govoreći i vokovima sutra, rekao je kako im je zadatak od današnjih 58 članova povećati broj, da žele ostati prepoznatljivi u mjestu, a pogotovo uz nogometne travnjake diljem Međimurja. Za sve što čine u općini zahvalio im se je njen prvi čovjek Josip Grivec. Skupština je protekla u tolerantnom ozračju, bila je protkana dozom humora, održana je u subotu 19. prosinca u večernjim satima u prostorijama NK Vidovčan u vrijeme jakih snježnih padalina, no odaziv članstva nije razočarao. Predsjednik Šarkanj je to okarakterizirao riječima:- Voki su i ve tu, a medvedi doma spiju !
Tekst i snimke: M. Grubić



Post je objavljen 26.12.2009. u 11:50 sati.