Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

1.e4 e5 2.g3...Obiteljski ručak na badnjak

Moj bivši učenik je vjerojatno najoriginalniji šahist u domaji, nikakve sheme ni etablirana otvaranja ne priznaje. Igrali smo dva puta, ja oba crnim figurama i obje sam partije dobio iako imam niži rejting. Uvijek na 1.e4 odgovaram s guštom 1...c5 no on je nastavio s 2.b3 pa smo se zbilja ugnjavili u za mene dosadnoj partiji. Drugi put sam promijenio otvaranje, vidi naslov,učinilo mi se da ću s 2...d5 brzo kazniti tu drsku provokaciju, no moš misliti, itekako je potrajalo. Ipak starije se nikad ne smije potcjenjivati, na to me podsjetio današnji ručak kod roditelja.
Image Hosted by ImageShack.us

Prva fotka je snimka iz auta u vožnji, za vas nevjernike, za uvjeriti se da bradati Djed postoji, slijedi nekoliko s majstorskog ručka, fritule se baš nisu dale snimiti kako spada pa ih ovdje nema.
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Na kraju tužno podsjećanje na vrijeme kad je adresa blog.hr bila respektabilna, jedna od nekad najblogerica, naša dubrovačko splitska manta je radila portrete besplatno za nas i članove naših obitelji, onaj mojih roditelja još uvijek krasi njihov zid u kuhinji.
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 24.12.2009. u 18:14 sati.