Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crniblogkomunizma

Marketing

NE UZIMAJTE DAROVE KOJE DANAJCI DONOSE!

Poštovani komentatori i blogeri, prođe još jedna godina, i opet iznova nas dočeka radosna vijest, vijest o rođenju Isusa Krista, Božić 2009. koji svim ljudima dobre volje i vjernicima, katolicima, od srca čestitam!

Božić ili radosna vijest o rođenju Bogo-čovjeka Isusa u Betlehemu jedina je vijest u posljednjih preko 2000 godina koja ima svoju jednu te istu radosnu dvostruku poruku: čovjek može živjeti pošteno, u ljubavi i miru, i svjetovni život nije kraj čovjekovu životu jer ima nade!

Bog voli i podjednako poštuje sve narode, i sve ljude bez obzira na nacionalnost, etničko porijeklo, boju kože, spol i vjeru ili nevjeru, dok u kraljevstvo Božje idu samo oni koji ne žive u grijehu i koji se dobrim dijelima iskupe od grijeha, koji poštuju ljudski život i dostojanstvo čovjeka, a na cijeni su oni ljudi koji pored toga poštuju i životinjski svijet, prirodu odnosno okoliš i svoj planet Zemlju – jedini planet izbora!

Naš lijepi planet je jedini planet u svemiru koji je tako lijep i raznovrstan, ujedno i jedini planet na kojemu ljudska bića imaju slobodu izbora i na kojemu ne vlada isključivo kolektivna svijest nego i svaki čovjek, bilo muško ili žensko, ima svoju vlastitu svijest i savjest. Problem je kad čovjek živi nesavjesno, kada zanemari 10 Božje zapovjedi, ne ubij, ne kradi, ne varaj, nedaj lažna svjedočanstva itd.

Isus, koji je dolaskom na Zemlju, rođenjem i utjelovljenjem, bio opskrbljen sa najboljim krepostima ljudskih Božjih civilizacija, pokušao je i djelomično u tome uspio da čovjeku usadi osjećaj milosrđa. Egoizam ili zavist, kukavičluk, oportunizam većine otjerala je Isusa Nazarećanina na križ na kojemu je u Jeruzalemu raspet, umro i uskrsnuo od mrtvih. Kobno za Isusovo uhićenje, mučenje i ubojstvo sa predumišljajem bio je sukob sa lažnjacima, sa visokim židovskim svećeničkim savjetom koji je u njemu vidio konkurenciju od koje je ovaj skup umišljenih i korumpiranih “farizeja“ strahovao za svoje privilegije i status “nedodirljivih“. Isus je postao žrtva politički montiranog sudskog procesa, dakle, osuđen i pogubljen je kao nevin čovjek, a ipak, kao Bogočovjek, kao sin Božji, pretvorio je smrt u život. Isus je prvi čovjek na svijetu koji je treći dan nakon raspeća uskrsnuo od mrtvih, što obilježavamo na Uskrs! I opet će doći na svijet, slijedeći puta ne sam nego njih nekoliko sa istim vrlinama i opskrbljeni najboljim krepostima Božjih civilizacija, naše braće, jer, po njihovim plodovima ćemo ih prepoznati! Pojavit će se do tada lažni proroci, jedino oni koji će činiti dobro, bez da za to traže protuuslugu, biti će sinovi Božji koji će čovječanstvo preobratiti i spasiti naš planet od samouništenja i grijeha koji ga pritišću.

Komercijalizirani Božić !!!

Ove godine imamo prvi pravi komercijalizirani Božić jer Ustavni sud Hrvatske pokazao se kao sluga krupnoga kapitala tako da je ukinuo zakon o zabrani rada nedjeljom, i trgovci, vlasnici trgovina imaju neograničeno pravo trgovati u sve dane, dakle, Hrvatska je došla u stanje koje je vladalo u Isusovoj rodnoj domovini Judeji gdje su u Jeruzalemu u svetom Božjem hramu trgovali trgovci, prekupci, špekulanti, profiteri i korumpirani, i to na sveti šabat, u subotu koji je u židovskom svijetu što je nedjelja u kršćanskom, a petak u muslimanskom. Trgovce je Isus šibom istjerao iz hrama!

U Hrvatskoj je spoj liberalizma i marksizma (titoizma), u međusobnoj simbiozi, doveo do totalne komercijalizacije svega i svih, i pogani i profiteri su nadvladali poštene ljude Lijepe naše. Rekao bih, zahvaljujući našim nemarom, i što su svrhovite poruke poštenih naišle na gluhe uši neiskvarene većine (sirotinje koju je ljevica učinila sirotinjom) koja je pošla za zlatnim teletom umjesto za Bogom! Hrvati, kao rijetki narod na svijetu, imaju čak i geslo “Bog i Hrvati“ ali ni to nije pomoglo da ovaj narod ne skrene sa druma u šumu i postane divlji!

Možemo se mi 100 puta busati u prsa kako smo Hrvati, kako smo katolici, ali mi nismo ni jedno ni drugo jer na Boga smo zaboravili, a našu domovinu Hrvatsku smo izdali!

Posljednji potezi izdaje dogodit će se na predstojećim predsjedničkim izborima i neposredno nakon toga, koje su pogani, vlastodršci, smjestili upravo odmah uz Božićno vrijeme kako bi zlouporabili Božić za svoje nečasne namjere da u ime naroda mogu i dalje vladati umjesto da budu kažnjeni!

Vesna - Tito

Tko je za obnovu protuhrvatske Jugoslavije pod ovim ili onim imenom, dakle, drugim riječima, tko je za prikrivenu veliku Srbiju i “Zapadni Balkan“ i “jugo-sferu“, taj će glasovati za Vesnu Pusić. Slavko Goldstein je rekao da će glasovati za nju na predsjedničkim izborima. Ona se vješto prikriva iza našminkane maske, kao borbeni ateist ona “slavi Božić“ kako bi obmanula više od 100.000 vjernika (toliko će otprilike dobit glasova, oko pet do sedam posto), i preko njenih usana ide svaka druga riječ “Hrvatska“ za koju se nikada, ni ona ni njena obitelj, nije zalagala. Ona ne poznaje narode i hrvatski narod nego “građane“, identično kao u Europskoj uniji koja mijesi narode i od njih pravi “građane“, tako da će nadvladati ona skupina građana koja dolazi iz najbrojnijih naroda po starom hegemonističkom principu – jedan čovjek, jedan glas. To smo imali i u bivšoj komunističkoj Jugoslaviji zbog čega smo puškom izlazili iz ove tamnice naroda, a Europska unija je vrla slična toj umjetnoj tvorevini. Stranka od Vesne Pusić, HNS – Liberalni demokrati, skroz je korumpirana, i nema puno zastupnika u Hrvatskom saboru, ali Pusićka svejedno ima u medijima status zastupljenosti kao da predstavlja saborsku većinu. To je umjetno uzdizanje jednog lažnjaka u hrvatskoj politici!

Josip - Tito

Ivo Josipović iz stranke SDP je bivši komunist, aktualni pijanist (i bravar Tito je svirao glasovir) i “haaški dirigent“. Za njega je Hrvatska počinila etničko čišćenje hrvatskih Srba u Oluji i nakon toga, iako svi znamo da su pobunjeni Srbi na poziv Beograda, centra agresije na Hrvatsku i uzrok pobune, pokupili svoje krpe i zbrisali u genocidnu tvorevinu “Republiku Srpsku“ ili drugim riječima na okupirani teritorij u Bosnu i Hercegovinu, i to sa jednim jedinim ciljem kako bi u javnosti svjetske percepcije ispalo da su etnički očišćeni. Ipak Srbi imaju dulju državničku tradiciju od Hrvata, ipak poznaju vještinu bizantske politike i znaju kako se to radi da se oblati svoga “komšiju“, i žrtvu pretvori u “zločinca“. Ivo Josipović, marksist/titoist, isto zna kako sebe predstavit kao netko tko to nije, vrlo je sličan kameleon kao Vesna Pusić, na koncu rekao je da bi nju podržao kada on sam ne bi bio kandidat na predsjedničkim izborima. Pametnome dosta! Josipović sigurno nije za pravdu jer bi inače raskrinkao lažnu desnicu i zalagao se kao pravnik da pravaši dobiju natrag svoju stranku HSP. Nije se ogriješio u privatizaciji ali se obogatio još u bivšoj Titovoj Jugoslaviji.

Milan - Tito

U velike manipulatore, pored kandidata Josipovića i Pusićke, spada i Milan Bandić, također kandidat ekstremne i korumpirane ljevice koja je marioneta liberalnog Zapada, je zaduživanjem i korupcijom upropastio grad Zagreb kojeg nije pretvorio u metropolu nego u septičku jamu Europe! On je kandidat sa najviše kaznenih prijava ali kao politički podobna osoba to ništa ne znači u državi koju su ljevičari pretvorili u svoje feudalno leno, a mi smo njihovi kmetovi. Sjetimo se kako je ovaj blefer, nakon što je pijan vozio auto i od policije razotkriven, pravio pritisak na policijskoga službenika koji ga je prijavio i zbog toga dobio otkaz. To sve govori o Milanu, kao i optužbe iz austrijskog i njemačkog tiska da je umiješan u aferu Hypo banke. On najviše krije izvore novaca za svoju kampanju, kao i visinu novca koju je u nju uložio, a u tome ga prati drugi kandidat Dragan Primorac.

Dragan – Tito

Kandidat Dragan Primorac je bivši komunist koji to vješto prikriva, manipulira s tim da je navodno bio hrvatski branitelj, ali u Sjedinjenim Američkim Državama u vrijeme kada Miloševićeva Srbija nije napala SAD nego RH. Studenti su odbacili toga bivšeg Sanaderova ministra obrazovanja i znanosti jer je odbio besplatno školovanje. On je blefer i lažnjak koji treba prevariti glasačko tijelo desnice, naime, i on je potekao sa ljevice koja se nakon 1990. podijelila na “ljevicu“ i “desnicu“ dok je prava desnica likvidirana od Franje Tuđmana, još devedesetih godina. Zato danas ljevičari i mogu raditi što hoće, pa i postaviti od 12 više od polovicu predizbornih predsjedničkih kandidata, zapravo, od njih 12 desetorica su u stvarnosti kandidati ljevice! Jedino Boris Mikšić, i Josip Jurčević ne spadaju u taj klan! No, da se vratimo na Primorca, on je lažnjak jer govori da je za borbu protiv korupcije i pravnu državu, a podržavaju ga đapićevci koji su uz pomoć Franje Tuđmana oteli Hrvatsku stranku prava, jedinu državotvornu stranku sa početka devedesetih godina, odnosno, pardon, SDP i HDZ su također državotvorne stranke, uz HNS, dvije frakcije bivšeg Saveza komunista, dakle, jugoslavenske državotvorne stranke, dok je jedino HSP pod Paraginim vodstvom bila hrvatska državotvorna stranka. Po suradnji sa đapićevcima vidi se da je Dragan Primorac veliki blefer i lažljivac!

Miroslav – Tito

Bivši šef tajne službe HIS u Hrvatskoj devedesetih, čiji je suradnik bio Josip Perković kojega danas traži Interpol zbog ubojstva hrvatskih emigranata, također je blefer i kandidat ljevice, ali za razliku od Josipovića i Pusićke koji su deklarirani ljevičari, Miroslav Tuđman treba hrvatsko biračko tijelo zavarati kao kandidat tzv. “hrvatske desnice“. Podsjetit ćemo se da je u vrijeme rata u suradnji sa CIA pustio u BiH mudžahedine. On je provodio politiku njegova oca, predsjednika Franje Tuđmana, politiku podjele BiH koju bi otvoreno i danas nastavio dijeliti. To što ga Thompson podržava znači da je marko Perković - Thompson skroz politički neobrazovan čovjek.

Nadan Vidošević, krupni kapitalista, također kandidat ljevice koja je marioneta krupnoga kapitala. Pametnome dosta! Andrija Hebrang, HDZ, oportunist i kandidat lažne desnice, dolazi iz stranke koja je najviše upropastila Hrvatsku! Vesna Škare Ožbolt? I Vesna je za Tita, a kao ministrica pravosuđa se njena reforma sastojala u renoviranju sudskih zgrada, dakle, stavljanja novih fasada, i klima uređaja u sudnice, glancanje parketa i bacanje pijeska u oči.

Ako sam nekog kandidata izostavio, nije važno, bitno je da od Danajaca ne primate darove!

Poštenu kampanju je vodio Josip Jurčević, čiji su preci partizani, ali je on skinuo krinku sa partizanskih zločina i sa te strane je to fair od njega jer tako nije dozvolio da stigma zločina padne na njegovu djecu! Ispravno je ukazao na korupcijsku hobotnicu, i kao pošten bio bi i pošteni predsjednik ali ljevica je takve odavno eliminirala kroz medije tako da mislim da hrvatski narod nema svijest izabrati poštenog nego pada na lažna obećanja i kandidate lažnjake. Šteta što Josip Jurčević nema kritički odnos prema pokojnom predsjedniku Franji Tuđmanu. Boris Mikišić, također poštenjak, eliminiran je već na posljednjim predsjedničkim izborima izbornim i medijskim manipulacijama, ali i on bi bio dobar predsjednik.
No, one prave kandidate narod nije htio podržat sa 10.000 potpisa, mislim na Davora Pavunu i Dobroslava Paragu. To su ljudi koji znaju kako Hrvatsku spasiti i oporaviti! Paraga sa svojim visokim sofisticiranim znanjem o politici i iskustvom u borbi sa udbo-mafijom koja je Hrvatsku upropastila, i Pavuna sa svojom visokom sviješću i svojim velikim znanjem i poštenjem, a obojica su pošteni, nekorumpirani i hrabri i svjesni, no, takove narod nije prepoznao tako da hrvatski birači praktički nemaju alternativu jer im bivši komunisti nisu ostavili alternativu!

Toliko o predsjedničkim izborima koji neće u Hrvatskoj ništa promijeniti na bolje, naprotiv, jedan od njih će zajedno s vladom i saborskim zastupnicima gurnuti Hrvatsku u provaliju, a Hrvate u novo ropstvo, u slijedeće 4 godine ili čak i prije toga! Uglavnom, pješčani sat je istekao!

Božić je vrijeme da u miru promislimo svoj položaj svakoga od nas i nas svih kao naroda, i da nakon toga dođemo u situaciju da pamet stavimo u glavu, i da ne slijedimo lažne proroke u hrvatskoj politici.

Marry Christmas!

CBK


Post je objavljen 24.12.2009. u 12:40 sati.