Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

HRVATSKI MALONOGOMETNI KUP REGIJA SJEVER

Nemamo točne podatke o HRVATSKOM KUPU za seniore Regije sjever, doznali smo neke rezultate odigranih utakmica. Nastupaju klubovi 1. i 2. HMNL sa područja sjever (koji nisu po dosadašnjoj uspješnosti u završnici kupa HNS-a) i sedam prvaka Županija (Zagrebačke,Sisačko moslavačke,Krapinsko zagorske,Varaždinske,Međimurske,Karlovačke i Grada Zagreba).

1.) Marof - Sisak ----- 4:1

2.) Marof - OVB ------- 5:6

3.) Zapad - OVB ------ 2:5 (neobično da ima domaćinstvo Zapad u SD Martinovka)

4.) Puljić - Kutina ------ 5:12

Navodno FINALE za Regiju -sjever igra se u 19,30 sati (28.12.09.) u Zagrebu , SD Martinovka (OVB-Kutina)

Iz Propozicija Kupa:
Kup natjecanje se igra na tri razine :
1.- Na razini Županije(21 županija) - natjecanje sprovodi županijski savez. Nastupaju klubovi iz županije
2.- Na razini Regije(4 regije) - natjecanje sprovodi HNS . Nastupaju klubovi 1.i 2. HMNL s područja regije i županijski prvaci.
3.- Na razini Hrvatske završnica - natjecanje sprovodi HNS - Nastupaju 16 klubova (po kojeficjentu uspješnosti u kupu zadnjih 5 godina) i finalisti Regija što je 16 + 8 = 24 kluba su u završnici.

--- Kako je odigran KUP u Zagrebačkom nogometnom savezu (županjiski savez) ili dali je odigran to ne znamo. Znamo da se županijski prvak trebao javiti u HNS (komisiji) najkasnije do 30.11.09.g.
U ZNS - u imamo sedam malonogometnih klubova (1.- As Roma, 2.- Martinovka, 3.- Orkan Zagreb, 4.- Petar, 5.- Selekcija katoličke malonogometne lige, 6.- Zagreb 92 i 7.- Zagreb 1 ) koji se ne natjeću u 1.HMNL ili 2. HMNL. Ti klubovi su trebali odigrati županijski kup , ali nažalost nitko iz Povjerenstva za mali nogomet IO ZNS-a nije organizirao to natjecanje a niti obavijestio klubove da se treba odigrati kup (do 30.11.09.). Veliki propust POVJERENSTVA. Županijski prvak dobiva Pehar u trajno vlasništvo od županijskog saveza.

Post je objavljen 24.12.2009. u 12:00 sati.