Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrgorac

Marketing

11. broj Vrgoračkih novina u prodaji

U prodaji je novi, jedanaesti broj Vrgoračkih novina - Prvih novina Vrgoračke krajine. Ovaj broj je dosad informativno najbogatiji, a i broj stranica je povećan na 36.
U ovom broju donosimo opširan izvještaj sa 6. sjednice Gradskog vijeća. Analiziramo proračun Grada Vrgorca za 2010. godinu. Bavimo se također novim prostornim planom Grada Vrgorca, kao i promjenom osobnih dokumenata stanovnika naših sela. Osvrnuli smo se na noćni život Vrgorca, kako tekstualno, tako i slikovno. Opširno smo popratili skidanje znakova dobrodošlice u Majicima, kao i pokop neidentificiranih osoba koje su u siječnju 1945. u Vrgorcu strijeljali partizani. Donosimo putopis kroz povijest Radovića iz pera svjedoka. U ovom broju donosimo povijesnu crticu o borbi za obranu statusa Općine Vrgorac 1962. godine. Naša sportska redakcija se pobrinula i dala inventuru vrgorskog sporta kroz 2009. godinu. Uz navedeno u ovom broju možete pročitati cijeli niz vijestica iz Vrgorca i naših sela.
Svoj primjerak Vrgoračkih novina u Vrgorcu možete kupiti u trgovinama Jukić, diskontu Pivac, trgovini Ante i trgovini Mario.
Izvan Vrgorca novine će biti dostupne za nekoliko dana i to u: Makarskoj (Diskont Pivac, Zrinsko Frankopanska 36), Splitu (Mesnica Pivac, Stari Pazar bb), Zadru (Mesnica Pivac, Dalmatinskog sabora 2) i Zagrebu (Profil Megastore, Bogovićeva 7).

U ime redakcije Vrgoračkih novina, svim Vrgorčankama i Vrgorčanima želimo Čestit Božić i sretnu novu 2010. godinu.


Post je objavljen 23.12.2009. u 18:43 sati.