Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ana1981

Marketing

Teca Jona

Još sam za rođendan dobila ključeve od stana.. jep, kupila sam stan. Budući da nema krize, gospodarstvo je u cvatu, ekonomija also cvjeta, moja plaća je astronomska.. odlučila sam, watahek, kupičusistan. I voila! Samo sam prije spavanja obula svoje rubinske cipelice i potpeticama lupkala i govorila "There's no place like my own home.." i čvrsto, čvrsto zaželjela.. toliko čvrsto da sam morala promijeniti underwear od silnog čvrstog željenja i naprezanja - drugi dan mi se želja ostvarila.

Neki dan sam dobila i juicer za Božić. Malo prerano, ali takvi su muški. Kaj buš. Kad sam tak super i hot i ono wow i sve.

Nego, čitala sam staaare mailove koje su mi dragi oblogžavatelji poslali u prošlosti (da, još ih uvijek imam, so shoot me).. i baš mi je nekak milo oko srca došlo, morala sam se opet milovati od silne navale osjećaja. Baš je to super. Neki su mi poslali pjesme, neki samo napisali kak sam ih nasmijala i stuff.. Ego mi je bil u nebesima! Morala bih češće čitati te mailove.

Čini mi se da sam u ovih nekolko rečenica napisala pol na ingliš, kaj je skroz nepatriotski od mene. Baš sam nedomoljub. Kaj bi Thompson sad rekel, sigurno bi me ukoriO.

Kaj me briga. Znate da to mene ne jebe. Ak ne znate, krenite od 1. posta (mojeg, ne Thompsonovog) i čitajte do ovog, 180. pa bute skužili.

Isuše, već sam tak puno napisala.. jel to puno, 180? Ili nije? Ili je? Ne znam. Više ne pratim blogosferu, ne gledam TV (samo ples sa zvijezdama) i opće ne znam kak se kreću brojke.

Nego, sad sam se podsjetila (sama sebe, kak sam si dobra, dobro da se imam), ples sa stars je završio, Ištvanovski je konačno win-won-won, jedino me jako boli kaj je Ana ispala tak rano. Mislim, žena je stvarno odista doista toliko napredovala, oslobodila se do jaja, ti pokreti su bili lagani i gibljivi ko u mačke. Na sedativima. No, bilo je za očekivati da bude Francka pobijedila nakon kaj joj je boob ispala. Sigurno je bilo slučajno.

A za koga bute glasovali?

Ja bum bila zamjenica predsjednice na biračkom mjestu broj 3!! Ou jea bejbe!! To će biti najglasovanje ever! Molim sve one koji me budu gnjavili za autogram ili mi budu šteli dati sira-putra-vrhnja-mleka-jajec-i-krumpira ili heklane tabletiće ili svoje nošene gaČe, da to ne čine. Bit ću primorana pozvati polismena koji će vas odmah odstraniti s biračkog mjesta broj 3. Mito i korupcija. Nitko ne može dobiti više od 1 glasačkog listića. I točka.
Sive lubanje siloooom! Ja imam mooooć!

Kaj se tiče mojih pačića koji su sad u high-sCOOL, javljaju mi se da su jako zadovoljni kolko sam im, neću reći da sam ih naučila jer su se učili sami ali kolko sam im pružila u osnovnoj školi. Dobro, ne baš tim riječima, više sa "Joj, kak super, jedina sam u razredu dobila 5../Tičr, ja to sve znam sad!/Sad nam je tak dosadno na engleskom../Ja sad imam 5 a kod vas sam imal 3!/Ovi ne znaju kak se tvori Present Simple, mislim ono, kak to ne znaju??.." i tak dalje.. tak da sam jako jako sretna i presretna i jako mi fale i jako ih volim i uvijek ih se sjetim i šmrc, kanula mi suza..
A i roditelji su zadovoljni, to sad čujem pookolo od tu i tam nekog.. Cool.
Ove godine imam samo dječicu od 6 do 10 godina (1.-4.razred) i jako su zahtjevni.

Ako ste se ikad pitali otkud dolaze djeca, ja ću vam otkriti tajnu.
Iz penisa.
Doslovno.

Imam i dokaz

Znam da je stari video ali mi je tak super da sam ga morala staviti.


Razmišljam o kupovini (ili kupnji) OrbiDreka. Ili slične sprave koja se ne zove tak. Treba ove viškove ukloniti. U biti nisu viškovi, samo trebam očeličati. Od tih 50 i nekaj sitno kila nema viška. Nekak sam si sva mekana nešto nekaj. Čekam sutra da možda naletim na sniženje, 98% sniženje ne bi bilo loše. At all.
Eto, pa vas molim za preporuke.
Bilo bi super duper super ak ste koristili neku spravicu pa znate da je super duper super. Da ne buči i ne zapinje i ne kapa maščoba/ulje/podmazivač na parket i da nije 200 kilnata mrcina i da traje i traje i traje i ne znam kaj još.. možda i da uz njega ide i mišićavi instruktor nešto nekaj.. Nije fora vježbati sam. Uostalom, svi ovi moji susedi z Hollywooda (sjećate se slike i posta) imaju instruktore, vlastite, tak da ono.. to je sad in. A ja sam naj in od svih.

I kaj da još napišem.. majka je dobro.. žal joj je kaj sam se odselila.. ali odseljena sam samo u drugu ulicu, 6 min pješice, čak iz stana vidim kuću tak da si mašemo prije spavanja i stuff.

E, da, najvažnija novost, postat ću teta u siječnju! Jea jea jea!



Post je objavljen 23.12.2009. u 15:56 sati.