Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gusarskabanda

Marketing

Svega pomalo


Nisam dugo pisala. Baš i predugo sve mi se čini jer sad imam stotinjak ideja koje nisam obradila, a planirala sam. Nisam vam pokazala ni slike sa izložbe. A ni neću iz jednostavnog razloga. Nemam ih, tj nisam ih još dobila, a i ko zna kada ću...ali par slikica možete pogledati ovdje.
Do Zg. sad ionako ne idem, kvotu odlazaka smo za ovu godinu ispunili, čak i prekoračili s obzirom na financijsku situaciju. Da vam ne pričam o tome velite, pa ni neću, a nema ni smisla. Glavno da smo izložbu preturili preko glave.
Problem ostaje i dalje jer se većina exponata nije prodala, očito zbog previsokih cijena.
Sad smo spustili cijene na pola, pa vjerujem da će biti zainteresiranih. Poklonite najdražima i učinite lijepi gest i dobro djelo. Udruga radi još danas do 16 sati i slike i nakit možete podignuti tamo prije Božića.

Ko nije bio na otvorenju i izložbi može ju sada pogledati u 3D galeriji, na stranici Debre, udruge koja se brine o bolesnicima zahvaćenih rijetkom i strašnom bolesti - buloznom epidermolizom o kojoj možete saznati više, također tu.

Važno je za napomenuti da cjelokupni prihod izložbe ide udruzi Debra.

Toliko o tome.

Svejedno, lijepo je bilo ponovo dočepati se Zagreba, pa makar samo na 4 dana. Ponovo vidjeti krupnu djecu, roditelje i gomilu dragih ljudi, koje čujem i dopisujem se s njima ali to nikad ne može biti to. Pravo druženje je samo u živo. Često mi to nedostaje tu al što se može, ne možemo imati baš sve u životu onako kako želimo. Ma možemo ali onda ili smo potpuno prosvijetljena bića ili nam nedostaje popriličan broj dasaka u glavi, nema trećega. A na žalost ne spadam u prvu skupinu, a srećom ni u zadnju, tako da mi ostaje šugava sredina, kao i svima nama i vama...

No da, zaglibih u krivom smjeru.
Htjela sam se još malo i na Zagreb žaliti, na smog, na pušenje u kafićima, na divlje vozače i na još koješta ali nema smisla. Pravit ćemo se da je to tak normalno, iako nije. Pekle su me kronično oči otkako smo kročili u beli Zagreb Grad, pa dok nismo prešli granicu na izlasku iz prelijepe nam zagađene naše. Koji vrag se tam kuri da to izaziva alergiju ne bih znala, ali da je užasno - stvarno je. Ne čudim se uopće kad se ljudi u Zg žale na kojekakve alergije, kad žive konstantno u tom okruženju. (da ne kažem smradu)

Toliko i o tome...

Foto-natječaj smo za ovu sezonu ”jesen” priveli kraju.
Sve slikice možete vidjeti ovdje i reći koje vam se najviše dopadaju i glasati za njih. Iako će službeno proglašenje pobjednika odabrati stručni žiri.
Natječaj ”Zima” kreće iza Nove godine. Svi zainteresirani mogu se polako pripremati za slijedeću rundu.
Sve detalje oko slijedećeg natječaja ćemo objaviti na blogu za koji dan.

----------------
Snjeg nam je bio i otopio se već. A baš smo se nadali lijepom bijelom Božiću. Minusi su ludovali sve u 16, a počesto i 17. Sad samo red kiše red susnježice. Ko zna, možda se i zabijeli iako prognoza ne tvrdi tako. A baš smo našli prekrasan breg za sanjkanje i uglačali do visokog sjaja drvene sanjke koje već dve godine nisu vidjele pravoga sanjkanja...

Ako se prije ne vidimo i ne čujemo, svakako vam svima želim sretan Božić. Lijepo se imajte, družite i uživajte u tim rijetkim obiteljskim trenutcima zajedničkog okupljanja jer sve lijepe stvari kratko traju pa ih valja njegovati i možda upriličiti još koji puta tokom godine jer samo kroz njegovanje tradicije okupljanja, činimo sebe bogatijima i ljepšima (u duši pogotovo), a takve vrijednosti onda usvajaju i naša djeca i prenose na svoju....


Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 23.12.2009. u 10:21 sati.