Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/levant

Marketing

Ne znam kako je sa štovanim čitateljstvom ali ja sam zadnjih dana baš nešto umorna. Vučem se po kući i šire i sve nešto krećem raditi ali nikako da se primim posla. Najveći mi domet bio što sam bila usisala stan. I onda sam stala. I otada se povlačim. Gore dole, lijevo desno.
I ne znam što bi sa sobom.
Mislim nije da nema posla. O ima posla ali nekako mi se neće.
Ni pekarna mi više ne radi. Neki dan sam radila pivske pogače. To kao staviš pivu u pogačicu. I bilo je to gotovo i mislila sam "o baš super imam još jedne pogače više na repertoaru" ali kad je to bilo gotovo od pive ni p, a pogače su bile onako nekako.
Bilo me pozvalo u susjedstvo na druženje i tako ja krenem obogaćena svojim pogačicama na plavom tanjuru, da obogatim i svoje prijatelje. Jest, pojeli su nešto, ne mogu reći da nisu, čak je prijateljica rekla "dobre su ti pogačice". Ali nisu mi dobre. Sve su neke onako.
To su pogačice za mačo muškarce kad gledaju tekmu i piju pivu. Eto takve su to pogačice.
A mi smo tamo bili društvo u kojem su mačo muškarci pretvoreni u papučare eto tako je to.
Mislim ja podržavam da se mačo pretvori u papuču jer inače kako ćeš njime vladat? Kako pitam ja vas???
Ali onda eto dolaziš do takve situacije da na kraju nema tko jesti te hrskave pivske pogačice.
E što laprdam.
I da. Onda sam stalno htjela nešto radit, već danima hoću nešto radit, al neće me pa me neće. Jedva se otuširati odem eto toliko sam se ulijenila. To valjda ovaj snijeg, pa ova zima, pa da sa balkona uzmeš boju trebaš obut kaput i čizme. I onda odustanem od boje i bojanja. Da bi usisavao trebaš pak izvadit usisavač. A tko je vidio vadit usisavač u sred zime. Onda bi trebalo staviti prati rublje. A neda mi se vadit o kako mi se neda. Ma ništa mi se pod milim bogom neda. Ako se ovako nastavi pretvorit ću se u biljku eto u to ću se pretvorit.

Tako da u stvari mali pas i ja samo mijenjamo položaje. Postala sam isti on. S kreveta na trosjed, s trosjeda na krevet i tako po cijele dane.


Post je objavljen 22.12.2009. u 20:39 sati.