Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrautomanijak

Marketing

Mercedes u Dubaiju: SLS AMG Desert Gold i G 55 AMG Edition 79

Image and video hosting by TinyPic

Na Dubai Motor Show, koji je počeo jučer i traje do 20. prosinca, Mercedes je došao s dva ekskluzivna modela, kako i priliči ekskluzivnoj lokaciji održavanja sajma. Riječ je o supersportskom modelu SLS AMG Desert Gold i nabrijanom terencu G 55 AMG Edition 79.

Image and video hosting by TinyPic

Kao što mu ime kaže, SLS je napravljen u posebnoj zlatnoj boji, crnim dodacim i crnim felgama (19 cola naprijed i 20 cola straga). U unutrašnjosti su sportska sjedala, središnja konzola od ugljičnih vlakana i drugi karbonski dodaci. Motorizacija je ista kao i na standardnom SLS AMG, a to znači 6.3 V8 sa 563 ks, koji do stotke ubrzava za 3,8 sekundi i maksimalno ide do 317 km/h. Ovaj automobil neće ići u prodaju, ali ako bude dovoljno zahtjeva kupaca, a sigurno će ih biti kad Arapi vide auto, onda će ovakva zlatna boja biti ponuđena kao opcijska.

Image and video hosting by TinyPic

Drugi model je sivi G 55 AMG koji će biti napravljen u 79 primjeraka ekskluzivno za srednjoistočno tržište. Brojka 79 podsjeća na 1979. godinu, kad je G klasa počela se proizvoditi. Dizajnerske posebnosti na njemu su 19-colne felge, prednji zaštitni cjevasti okvir, kromirani dodaci vani i karbonski dodaci unutra te dvobojna sjedala. I svaki ima svoju numeriranu pločicu.



Post je objavljen 17.12.2009. u 12:12 sati.