Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/levant

Marketing

Dobro je znati

IZVLAČENJE TOKSINA bućkanjem ulja u usnoj šupljini


Jedan od zagovornika te metode je Dr.F. Karach. Prenosimo objašnjenje prema njegovim uputama.
Iz referata Dr. F. Karach-a, učesnika na kongresu Ukrajinskog udruženja onkologa i bakteriologa, saznajemo o neobičnom načinu liječenja uz pomoć sesamovog ili suncokretovog ulja.
Rezultati ovog postupka liječenja izazivaju čuđenja i sumnju, no nakon preispitivanja i vlastite provjere djelovanja, može se svatko uvjeriti u veliku moć liječenja ove jednostavne metode.

Temeljno načelo ove terapije je vrlo jednostavno, naime, svakodnevnim ispiranjem (mućkanjem) ulja u usnoj šupljini, odstranjuju se otrovne tvari (ama) iz tijela, uslijed čega raste imunitet, i organizam je sposoban da se sam izbori protiv bolesti, bez uzimanja medikamenata koji, previše često, imaju vrlo nepoželjne nuspojave.
Ova metoda dala je odlične rezultate kod glavobolja, zubobolja, bronhitisa, tromboze, kronične bolesti krvi, artroza, paraliza, ekcema, čireva želuca, bolesti crijeva, srca, bubrega, upala mozga, ženskih bolesti, kroničnih izraslina (tumori), grčeva, bolesti živaca, pluća, jetra, infarkta...
Abhyanga je masaža tijela toplim sezamovim ili nekim drugim nerafiniranim hladno prešanim uljem prije tuširanja/kupanja. Iako neki od nas već odavno rutinski bućkaju ulje u usnoj šupljini u sklopu jutarnje higijene ili/i u sklopu ABHYANGE, za one koji još nisu upućeni u ovu vrstu uljne terapije, evo uputa:

Postupak oralne uljne terapije:

Minimalno jedna čajna, a maksimalno jedna jušna žlica sesamovog, suncokretovog ili maslinovog ulja, se uzme u usta i mućka u usnoj šupljini, prevlačite ulje između zubiju, bez žurbe, 15-20 min.
Ulje se ne smije ni u kom slučaju progutati!
Ispljunuta tekućina mora biti bijela kao mlijeko. U slučaju da je žute boje, to znači da ste prekratko zadržali ulje u ustima, pa produžite mućkanje.
Nakon ispljuvavanja ulja, usta se moraju dobro isprati toplom vodom, i oprati zube s četkicom.
U ispljunutoj tekućini nalazi se velika količina toksina i štetnih bakterija.
Dobro je napomenuti da se s ovim postupkom pojačava izmjena tvari u organizmu a imuni sistem raste, što dovodi do trajnog ozdravljenja. Jedan od najupadljivijih učinaka je učvršćenje klimavih zuba (paradentoza), a zubi postaju prirodno bjelkaste boje.

S ispiranjem je najbolje započeti ujutro prije jela. Ako želite ubrzati proces izlječenja, postupak možete ponoviti 3 x dnevno, i to prije jela, s praznim želucem.
Terapija traje sve dok se organizmu ne vrati prijašnja snaga, svježina i miran san. Nakon buđenja, morate se osjećati odmoreni i tjelesno i psihički, te puni energije, a ukoliko imate podočnjake oni moraju nestati. Zdrava glad i povećana sposobnost pamćenja, normalna su pojava.
Na početku se mogu pojaviti simptomi prijašnjih bolesti, ili povišena tjelesna temperatura, što je znak da se tijelo čisti i da je proces samoizlječenja počeo, tako da u takvim slučajevima nemojte prekidati terapiju.
Za izlječenje ovom metodom, kod akutnih bolesti potrebno je 2-4 dana, a kod kroničnih, ponekad, i do jedne godine.
Vrlo važna napomena: Ulje koje koristimo mora biti hladno prešano i nerafinirano!



Trajanje terapije

Osnovno obilježje ove metode liječenja sastoji se u tome da se organizam oslobodi štetnih i otrovnih tvari. Dalje se on liječi sam. Dr.Karach smatra kako je terapiju najbolje započeti u trenutku kada osjetite da nešto s vama nije baš najbolje, nego krenite zdravlju ususret. Ako se osjećate iscrpljeni, imate izražene podočnjake, mrzovoljni ste, osjećate se izmrcvareno, tromo, teško se koncentrirate, loše spavate, teško se budite -- počnite odmah s terapijom.
Terapija treba trajati onoliko vremena koliko je potrebno da se organizmu vrati otpornost, sklad, dobar tek, ugodan san i dobra koncentracija.Dosadašnja iskustva pokazuju da akutne bolesti nestaju zapanjujuće brzo, već za dva do četiri dana terapije. Kronična oboljenja zahtijevaju dugotrajniju terapiju, a preporučuje se s terapijom nastaviti još neko vrijeme i nakoni zlječenja. Osim liječničke kontrole koja će pokazati da je do izlječenja došlo, bitan je i vaš subjektivni osjećaj, naime trenutak u kojemu se osjećate dovoljno dobro pa prosudite kako vam daljnja terapija više nije prijeko potrebna.Ponekad se dogodi da se dan ili dva nakon početka terapije stanje pogorša. To se osobito događa ljudima koji boluju od više bolesti istodobno. Zabilježeno je dosta slučajeva povišene tjelesne temperature. Bez obzira na moguće pogoršanje, s terapijom morate nastaviti.



Post je objavljen 22.12.2009. u 11:18 sati.