Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zs69

Marketing

Učinak u 2009.

Ciljevi za 2009.:
21,1:
<01:30:00
Zagreb-Starek, 15.11.2009.
neostvareno

42,2:
<03:30:00
Ljubljana, 25.10.2009.
neostvareno

JGL3:
<00:45:00
neostvareno

Treking liga:
<80. mjesto
ostvareno, iako nema službenih rezultata

Sprint triatlon
završio

Olimpijski triatlon
završio

Uspješnost mi je polovična.
Nisam uspio dostići vremenski definirane ciljeve. Uzroci su ... budimo iskreni, nedovoljan angažman, odnosno premalo treninga.
Vrijeme je da razmišljam o ciljevima za slijedeću godinu.

Vjerojatno ću ostaviti vremenski cilj za maraton. Trenutno vrijeme je po mojim kriterijima daleko ispod mojih mogućnosti, iako to nisam uspio dokazati. Za sada imam u planu Rimski maraton (21.03.2010), a nadam se još Bečkom i Ljubljanskom ako to sponzori poprate. Možda je ovo godina kad ću otrčati i maraton u rodnom gradu, koliko god imam animozitet prema tome.

U ovoj godini ni jedan polumaraton nisam uspio otrčati ispod 01:40:00, no takav cilj ne bi bio dovoljno izazovan, pa ću vjerojatno staviti cilj <01:35:00. To bi me zadovoljilo.

Radovalo bi me da i slijedeće godine popravim vrijeme na Gelenderu. Ne želim postaviti nikakav vremenski cilj. Puno ovisi o tjelesnoj masi. Ne želim postaviti ni cilj u smislu plasmana. Trka je sve masovnija i sve teže mi je opstati u "top ten", unatoč redovnim dolascima. Bit će teško održat i redovitost dolazaka. Osjećam pad motivacije.

Moja velika ljubav je Mrak kombinacija, s kojom počinjem svaku godinu. Želim si da budem redovan na svakoj utrci i da doživim mnoge romantične trenutka, kao prošle godine. Ako sam već izostao s ovogodišnjih Notjnih treninga, bar da prisustvujem MK3 i da uživate u opisima mojih dogodovština.

Što se tiće trekkinga, upitno je što će biti s ligom. Svakako ću ići na utrke, ali ne nužno na ligu. Bit će zanimljivih utrka, počevši od Labinjonske do one koju organiziraju Baraberi. Rado bih posjetio Mosor, ako će Stampedo ekipa odraditi svoj posao, a ja biti slobodan.

Triatlon sam završio u olimpijskoj verziji. Mogao bih poraditi na poboljšanju vremena, ali puno više me pali IronMan, odnosno konkretnije half IronMan. U bližoj okolici je tek par utrka, pa treninzi moraju biti ciljani. Ne znam kako će mi se kretati poslovno-obiteljske obveze i koliko ću moći biti fokusiran na jedan datum.

Pustolovke, mislim na utrke, a ne na žene. Ove godine nisam završio svoju prvu ISAR (utrku). Želim si slijedeće godine još koju takvu avanturu, ali sa sretnim završetkom. mouthwash

Ultramaraton i slično, pri tome mislim na Forrest Gumpa i 24 sata S'LJeMana. Da, probao bih skinuti 100+ km i 10 uspona/silazaka. Bit će naporno, ali mislim i dostižno.

Naravno, ovo su želje, vidjet ćemo koliko ću vremena posvetiti ovim aktivnostima i treningu.
Slobodno komentirajte i iznesite vaše planove u komentarima.


Post je objavljen 21.12.2009. u 17:23 sati.