Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aliceinhungerland

Marketing

Winterheart

Brrrrr.
Znam da nema bas neke izlike za toliko dug period nepisanja, ali reci cu samo : decko, skola, frendovi izlasci.
-15 vani, povrh svega.
Jedem? Jedem.
Za njega. Ipak. Dobila sam koju kilu i sad sam na 48. On je prezadovoljan- ali kaze da mi fali jos najmanje 5. Yeah right. Preko 49 ne idem ni u ludilu.
Dakle, mogu reci da sad u jednoj od svojih happy faza, kada moj bipolarni poremecaj manje dolazi do izrazaja (iako je fluktuacija u mojim raspolozenjima jos uvijek nenormalna) i ima dana kada sam zadovoljna onim sto vidim u ogledalu. Da, visak na struku- ali zadovoljna sam ipak.
Naravno, jos uvijek ima dana kada ne podnosim svoju debljinu i sav taj visak na sebi i toliko se dovodim do ocaja da hranu doslovno ne mogu gutati.
2 obroka na dan, vise ni ne mogu. Ne doruckujem, pojedem kakav-takav rucak i neku veceru; ali nema vise vodenih dana, nema opsesivnog brojanja kalorija, nema opsesivnog vjezbanja.
Umire li ana u meni? Ne. Jos uvijek sasvim jasno cujem njen glas i znam da nece tako lako otici.
Samo je sad, zahvaljujuci mom ljubavnom zivotu, nekako pala u drugi plan.
Skola je totalni fail, padam polugodiste zahvaljujuci mom totalnom nedostatku koncentracije i ambicije. Ceka me pisanje maturalnog rada i ucenje za maturu, a ja samo mogu misliti o izlascima i opijanju u kojima cu uzivati cijele praznike (iako znam da nisam jedina :P).
Za 2 dana opet idem busiti usnicu, ovaj put na drugom mjestu (sredina), tako da cu puno teze jesti :). A poslije nove i jezik, tek ce to bit veselo.

Pijem- jako puno. Tu i tamo pomijesam alkohol sa tabletama za smirenje cisto radi nekog ne bas posebnog efekta, ali i to je bolje od praznine koju uglavnom osjecam.
A kutija za kutijom marlbora light nestaje svaki dan.
Skrsit cu oko 1600 kn na nove marte, pirs kartu za Metallicu, a da ne govorimo o jos par koncertica sto mi je nekih 400 kn gore. Bolje da ni ne spominjem nedavni soping u West Gateu kada sam poharala Tally Weijl (XS velicina :) i nakit u New Yorkeru. Uuuuuuhhhh.

Sa dolaskom praznika- i postovi ce biti cesci, nadam se.
Kisses :*

Alice




Post je objavljen 21.12.2009. u 16:01 sati.