Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slogica

Marketing

Blagdanski stol za djecu

stola za blagdane
Predstojeći blagdani idealno su vrijeme za obiteljska druženja. Zasigurno ćete imati gužvu, svi ti prijatelji, rodbina njihova djeca. Naš prijedlog je da djeci napravite poseban blagdanski stol, samo za njih! Ne zaboravite da djecu angažirate aktivno u pripremi obroka.

Stol obavezno stavite pored "velikog" stola, kako bi djecu imali na oku i kako bi ona imala na oku vas. Tako ćete se osigurati da se djeca ne osjećaju kao da su na drugom stolu po kazni.

Neka dječji stol bude što veselij! Nemojte izostaviti vaše dijete iz cijelog procesa ukrašavanja. Zapamtite, poanata ovih blagdana je u obiteljskom druženja. Izostavite nervozu i nezaboravni praznici su pred vama..

Pametno je "posavjetovati" se sa djecom oko stila ukrašavanja. Možda se vama iz mladih dana sviđa Mickey Mouse, ali djecu će više razveseliti Dora ili Ben10.

Evo nekoliko naših prijedloga, kako bi vama bilo lakše;

Prekrijte stol za djecu jednokratnim, papirnatim, veselim stolnjakom. Tako ćete si sačuvati živce. A ujedno ste si u samom startu postavili pozornicu za dalje ukrašavanje.

Klince zaokupirajte bojicama i papirom koji ste strateški postavili na njihov stol. Tako ste si kupili vrijeme za postavljanje velikog stola i serviranje hrane. A ako ste poslušali naš savjet o stolnjaku, šaranje po istom biti će skroz bezbolno za vas. Nakon obroka, također možete napraviti, malu izložbu likovnih djela.

Neka vaša djeca sama naprave kartice sa imenima svih prisutnih za njihovim stolom. Vi im napravite predloške. Na primjer kartica u obliku snjegovića, djeda mraza ili slično..

Ukoliko su djeca starija, napravite im kviz sa temom praznika. Jedno dijete zadužite da čita pitanja i pazi na odgovore. Dobra i edukativna zabava.

Budite praktični! Plastika i papir su odlični za dječje stolove.

Sigurnost! Svijeće, šibice, oštre i lomljive stvari ne trebaju biti u blizini djece i njihovog stola.

www.slogica.com.hr

Post je objavljen 20.12.2009. u 17:06 sati.