Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirja21

Marketing

Zima…

Danas je bilo hladno, brrr…Prava mećava! Još narednih dan ili dva čeka nas i hladnije, ali sudeći prema prognozi, ipak nećemo imati bijeli Božić. No, iako je bilo hladno, danas mi je bilo baš nekako romantično. Obavila sam zadnju veću kupovinu pije blagdana ( bar se nadam ), baš kao i većina koprivničanaca. U gradu je vladala idilična atmosfera. Ljudi s jelkama, natovareni torbama, umotani šalovima, kapama i rukavicama. A gust snijeg nošen vjetrom samo pada, i pada… Na trenutak mi je sve izgledalo kao scena iz filma, i baš ništa mi nije moglo pokvariti raspoloženje.
Vozačima nije bilo sjajno jer se pod brisačima zbog niske temperature snijeg ledio, iznutra zamagljena stakla, vidiš samo nešto malo ispred sebe. Neočišćene ceste, nesmotreni pješaci koji su išli glavom bez obzira, pazeći samo da ne padnu, bez obzira što su išli preko zebre i što je u takvim uvjetima opasno kočiti. Pa i mi se već danima ne možemo popeti bez lanaca na naše brdo. A ovdje sve čisto i bijelo, nedirnuti snijeg.


Photobucket

Ove poklon vrećice napravila sam prošle godine poslije Božića, tako da su ostale neiskorištene. Sad će mi dobro će doći, jer ću u njih staviti poklone za prijatelje.

Photobucket

A ovo je Pufi, naš mali ljubimac. Stara je četiri mjeseca i njezin prvi susret sa snijegom bio je dramatičan, ali i smiješan. Tresla je šapicama, cvilila i drhtala. Ali samo kratko. Očito je shvatila da može biti i zabavno i sad uživa u zimskim radostima.

Photobucket

Post je objavljen 19.12.2009. u 20:59 sati.